Foto Brașov. Asfaltare pe ploaie torențială. Nu ar lucra și ei la un spital pe ploaie. Alexandru: „Asfaltul se decopertează cu mana… Se mișcă peste tot… E apa sub el!”

Last Updated on iulie 8, 2020 Vin alte alegeri și primarul trebuie să bifeze noi străzi asfaltate cu care să-i convingă pe brașoveni că mai merită un mandat. Nu ar construi și el un spital, avem cele mai distruse spitale din România.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Marius S. a scris: „Se asfaltează pe ploaie torențială pe str. G. Bacovia. Bravo! In jumătate de an va fi pe acolo mai rău decât cum era înainte sa pună si primul strat de asfalt. Hai cu prosteala pentru prosti ca mintenaș e campania….
Foto Brașov. Asfaltare pe ploaie torențială. Nu ar lucra și ei la un spital pe ploaie. Alexandru: „Asfaltul se decopertează cu mana... Se mișcă peste tot... E apa sub el!” 1

Dialog scurt de acum 30 de secunde intre mine si un muncitor imbracat in rosu cu inscriptiile euro-strada…:
‘- tine domne’ asflatu asta pus pe ploaia asta?
– tine pe dracu, cum sa tina?’
Deci … ala de resposabil cu lucrarea , diriginte de santier sau ce-o fi, l-a durut direct in c.r si i-a pus sa toarne orice-ar fi. O sa fac o sesizare, prea e bataie de p#!a asa pe fata.

Foto Brașov. Asfaltare pe ploaie torențială. Nu ar lucra și ei la un spital pe ploaie. Alexandru: „Asfaltul se decopertează cu mana... Se mișcă peste tot... E apa sub el!” 2

Ideea e ca era apa pe jos cam de-un deget asa, nu era ca si cum era doar umed si atat. Eu am facut o sesizare pe aplicatia brasov my city, si incurajez pe cat mai multi sa faca sesizari de genu cand mai vad lucrari dinastea de mantuiala, pentru ca tot noi vom fi beneficiarii drumului spart (in cazu asta) intr-un final”

Elena M.: Așa este, de ce atâta grabă acum?
Foto Brașov. Asfaltare pe ploaie torențială. Nu ar lucra și ei la un spital pe ploaie. Alexandru: „Asfaltul se decopertează cu mana... Se mișcă peste tot... E apa sub el!” 3

Catalina M.: I-a luat vremea prin surprindere ca de fiecare data 😂
Alexandru I.: Țin sa va informez ca pe George Bacovia Nr16 asfaltul se decopertează cu mana… Se mișcă peste tot… E apa sub el!

Lica T.: Dacă se pune asfalt pe suprafață udă asfaltul pus astfel nu face priză cu suportul pe care este pus și se separă ca și o clătită de tigaie. Nu știu ce interes au cei care spun că nu contează dacă este udă suprafața suport.

Previous Story

Top Sănătate. Maternitatea Brașov este unul dintre cele mai curate spitale din România, spitalul unde se asigură cele mai bune servicii medicale din țară

Next Story

Brașov. 53 de noi infectări cu coronavirus. 555 în toată România, număr record!