Cristian Macedonschi: „Am auzit că a ajuns ieri seara domnul Secretar de Stat Raed Arafat la Brașov ca să analizeze situația și să ajute autoritatea brașoveana să gestioneze corect pandemia”

Last Updated on iulie 2, 2020 Consilierul local Cristian Macedonschi anunță că Raed Arafat a ajuns aseară la Brașov pentru a analiza situația alarmantă a infectărilor cu coronavirus. Numărul de infectări la Brașov a ajuns la 1553, 56 doar în ultimele 24 de ore.

Cristian Macedonschi: „Am auzit că a ajuns ieri seara domnul Secretar de Stat Raed Arafat la Brașov insoțit de Dr. Borcea din Oradea să analizeze situația din Brașov și să ajute autoritatea brașoveana să gestioneze corect pandemia.

Cristian Macedonschi: „Am auzit că a ajuns ieri seara domnul Secretar de Stat Raed Arafat la Brașov ca să analizeze situația și să ajute autoritatea brașoveana să gestioneze corect pandemia” 1

Ma bucur de aceasta vizita care probabil le deschide ochii si celor responsabili din primaria Brașov despre gravitatea situației.

Imi doresc să se găseasca soluțiile ideale de protecție fără a fi necesar să se inchidă nici măcar partial orașul deoarece acest lucru ar fi dezastruos pentru economia locala.

Îi îndemn pe domnul Ministru Dr. Nelu Tataru și pe domnul Secretar de Stat Raed Arafat să elaboreze o listă cu măsurile #ANTICOVID, directe și indirecte, care să fie luate de administrațiile locale.

Asfel acestea nu s-ar mai putea spala pe maini fara să facă mai nimic și ar afla și domnul Primar Scripcaru ce măsuri ar fi putut lua pentru protecția sănătații brașovenilor”.

Consilierul local Cristian Macedonschi i-a transmis lui Raed Arafat o scrisoare deschisă prin care i-a cerut să ajute Brașovul în lupta cu coronavirusul în condițiile în care autoritățile locale nu se implică hotărât.

Previous Story

Brașovul a trecut de 1,500 de cazuri de coronavirus! 56 în ultimele 24 de ore

Next Story

Brașov. E bine? Focarele de coronavirus ținute la secret. Șefa DSP: 10 birouri de firmă sunt în carantină