Cine era brașoveanul înecat la Costinești. Avea 42 de ani

Last Updated on iulie 10, 2020 Un bărbat de 42 de ani din Brașov a murit înecat joi la Costinești, în zona Obelisc. Cauza decesului va fi stabilită la autopsie.

Bărbatul era subofiţer al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov, Marian Mondoc. Potrivit colegilor, Marian Mondoc lucra de 21 de ani ca jandarmi, era căsătorit şi avea un copil, o fată.
„Sunt consternat….! Suntem atât de mici… şi nu băgăm de seamă că viaţa noastră e un puzzle fără limite de trăiri, de situaţii şi mai ales de fiinţe… Totul se întâmplă aşa cum e scris cu cerneala providenţială… Astăzi chiar dacă ni se pare că ceva măreţ se prăbuşeşte în sufletele celor care l-am cunoscut pe Marian, sunt convins că ceata Sfinţilor Militari care au inaugurat deja Împărăţia lui Dumnezeu a mai câştigat un suflet…

Știu că mâine, la «operativa» de dimineaţă, camaradul şi prietenul Marian va răspunde aşa cum a făcut-o întotdeauna: «Prezent la datorie!». Dumnezeu să te ierte, prieten drag!!!”, a transmis Ioan Epaminond Boroş, preotul de la capela Jandarmeriei Braşov.

Jandarmeria Brașov: „Astăzi, s-a stins din viață bunul nostru coleg – Marian Mondoc.

Cine era brașoveanul înecat la Costinești. Avea 42 de ani 1

Ne exprimăm tristețea (pentru a câta oară), că din echipa noastră mai pleacă un om tânăr, care nu a ajuns să se bucure de libertatea neconstrânsă de regulamentele militare. Trăim cu convingerea că “dincolo” este cu adevărat într-un loc unde nu are decât o singură regulă – odihna veșnică.

Toți colegii dorim să transmitem familiei mesajul nostru de condoleanțe și ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace”.

 

Alături de el, alţi peste 250 de colegi şi cunoscuţi au ţinut să lase ieri un mesaj de rămas bun pentru subofiţerul Marian Mondoc, pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Braşov, unde a fost pusă „panglica de doliu”.

Previous Story

Brașov. 55 de noi infectări cu coronavirus. . 614 la nivel național, Cel mai grav bilanț de COVID-19 din România

Next Story

Video Brașov. Incendiu într-un apartament de bloc. 18 persoane evacuate