Brașov. Vine alegerile. Valuri de asfalt curg prin cartiere. Nelu Corbu: „De mai bine de trei ani urlăm dupa asfalt in Tractoru ca nebunii, dar ce s-a facut până acuma a fost un prim strat de asfalt si ăla pus de către dezvoltatori, la presiunea primariei, ce-i drept. Acum vine si primaria din urma cu stratul de uzură. Mi se sopteste in ureche ca vor introduce si transportul public in curând. Sa fie primit sefu’, ca si dupa asta asteptam de mai bine de un an!”

Last Updated on iulie 17, 2020 Vin alegerile și valuri de asfalt au început să curgă prin cartierele orașului. Este metoda sigură prin care George Scripcaru va mai câștiga un mandat. Brașovenii care-l susțin au dovada că face ceva pentru ei. Scripcaru nu trebuie să facă spitale, autostrăzi, Aeroport, Stadion. Este de ajuns să toarne valuri de asfalt înainte de alegeri. Cea mai simplă strategie de campanie.

Nelu Corbu: „Se fac pregatiri intense in cartier, se ridica gurile de canalizare, se pun borduri, se aduc utilaje in zona, e clar, urmeaza Marea Asfaltare!
De mai bine de trei ani urlăm dupa asfalt in Tractoru ca nebunii, dar ce s-a facut până acuma a fost un prim strat de asfalt si ăla pus de către dezvoltatori, la presiunea primariei, ce-i drept. Acum vine si primaria din urma cu stratul de uzură.

Brașov. Vine alegerile. Valuri de asfalt curg prin cartiere. Nelu Corbu: „De mai bine de trei ani urlăm dupa asfalt in Tractoru ca nebunii, dar ce s-a facut până acuma a fost un prim strat de asfalt si ăla pus de către dezvoltatori, la presiunea primariei, ce-i drept. Acum vine si primaria din urma cu stratul de uzură. Mi se sopteste in ureche ca vor introduce si transportul public in curând. Sa fie primit sefu', ca si dupa asta asteptam de mai bine de un an!” 1
Citesc si știrea cum ca se toarna primul strat de beton pe pasajul Fartec, foarte bine, sa-l toarne ca sa termine odata si cu asta, ca asteptam dupa el de mai bine de 5 ani!

Mi se sopteste in ureche ca vor introduce si transportul public in curând. Sa fie primit sefu’, ca si dupa asta asteptam de mai bine de un an!

Trotuarele sunt in lucru, poate prea înguste, cu stalpii de iluminat pe mijloc, dar se face, mulțumim, boss!
In cartierul vechi se toarna asfalt nou pe strazi (ca în palma), se refac trotuare(care nu aveau o captură) si se inventeaza scuaruri de verde pe Independentei…ce mai, o adevarata frenezie!

Mă, da’ nu aveti senzatia că suntem luati de prosti, ca ni se insulta inteligenta? Cum naiba toate se rezolva la foc automat cu doar doua-trei luni inainte de alegeri?!? Nu mă intelegeti gresit, mă bucur ca se face, dar mă îngrozeste cinismul asta politic de doi bani de care dau dovadă.

Cum de nu i-a apucat vrednicia până acuma, nu aveam praf sau noroi si cu trei ani in urmă?
Nu aveam nevoie de transport public prin cartier încă de acum doi ani?
Nu se putea termina de renovat un banal pod intr-un singur an?

Se spune ca alegatorul român are memoria scurtă si votează cu ăla care-i dă ceva, sau, ca în cazul de față, cu ăla care i-a facut ceva în ultimele luni de mandat.

Așadar, poftiți la vot dragilor, nu puneti la suflet că sunteți luați de proști(din nou!).

Foto by Adrian Capatana: trotuare noi in cartierul Tractoru, ca sa aiba unii unde parca mai lejer”

Previous Story

Video Brașov. O vulpe a rămas blocată într-un service auto

Next Story

Brașov. Cursa contra cronometru. Mall-ul AFI la un pas de deschidere, Primăria a emis primul document urbanistic pentru parcarea subterană din Centrul Civic