Brașov. Cursa contra cronometru. Mall-ul AFI la un pas de deschidere, Primăria a emis primul document urbanistic pentru parcarea subterană din Centrul Civic

Last Updated on iulie 17, 2020 Mall-ul AFI este la un pas de deschidere cu o mare problemă a locurilor de parcare. Primăria a iertat dezvoltatorul de o parcare suficientă și a promis că face ea una din banii brașovenilor.

Primăria Brașov a emis primul document urbanistic, respectiv certificatul de urbanism, pentru construcția Parcării subterane din Centrul Civic.

Brașov. Cursa contra cronometru. Mall-ul AFI la un pas de deschidere, Primăria a emis primul document urbanistic pentru parcarea subterană din Centrul Civic 1

Noul studiu va stabili oportunitatea investiției, numărul de locuri de parcare care ar urma să fie amenajat, dar și costul realizării lucrărilor și timpul în care acestea se vor amortiza. Inițial, se dorea amenajarea unui sistem de parcaj cu 450 de locuri sub actualul parc din zona Centrului Civic, anunță bizbrașov.ro.

„Am luat această decizie pentru a rezolva necesarul de locuri de parcare în această zonă. Avem o serie de documentații efectuate, cum ar fi și analiza cost-beneficiu și urmează să reactualizăm indicatorii tehnico-economici”, anunța primarul Brașovului George Scripcaru în cadrul dezbaterii publice organizată în luna februarie pe tema bugetului municipiului.

Previous Story

Brașov. Vine alegerile. Valuri de asfalt curg prin cartiere. Nelu Corbu: „De mai bine de trei ani urlăm dupa asfalt in Tractoru ca nebunii, dar ce s-a facut până acuma a fost un prim strat de asfalt si ăla pus de către dezvoltatori, la presiunea primariei, ce-i drept. Acum vine si primaria din urma cu stratul de uzură. Mi se sopteste in ureche ca vor introduce si transportul public in curând. Sa fie primit sefu’, ca si dupa asta asteptam de mai bine de un an!”

Next Story

Brașov. Spitalul Regional reluat de la Zero. Ministerul Sănătății a schimbat județele beneficiare