Brașov. Allen Coliban l-a învins pe George Scripcaru într-un sondaj online. 59.87%  vs 15.85%. Au votat peste 2700 de brașoveni. Fiecare a putut vota o singură dată

Last Updated on iulie 29, 2020 Biz Brașov a organizat un sondaj online în care i-a întrebat pe brașoveni cu cine vor vota la alegerile pentrui primărie.

Câștiător a ieșit Allen Coliban (USR) 59.87% (1632 votes), urmat de George Scripcaru (PNL) cu doar 15.85%
(432 votes).
Brașov. Allen Coliban l-a învins pe George Scripcaru într-un sondaj online. 59.87%  vs 15.85%. Au votat peste 2700 de brașoveni. Fiecare a putut vota o singură dată 1

Allen Coliban:Săptămâna trecută, BizBrașov a făcut un sondaj online printre cititorii săi. Întrebarea: Dacă duminică ar fi alegerile locale, pe cine ai vota pentru Primăria Brașov?

Brașov. Allen Coliban l-a învins pe George Scripcaru într-un sondaj online. 59.87%  vs 15.85%. Au votat peste 2700 de brașoveni. Fiecare a putut vota o singură dată 2

Au votat peste 2700 de brașoveni. Fiecare a putut vota o singură dată. Ei bine, 59.87% m-ar alege pe mine. Pe locul 2, la mare distanță (ales de 15.85% dintre respondenți), apare și actualul primar (actualul … din ultimii 16 ani).

Mă onorează încrederea voastră. Mă obligă susținerea voastră. Și, foarte important, mă motivează. Acest sondaj vine să confirme, o dată în plus, că sunt singura alternativă viabilă la actualul primar.

Iar dacă, în acest sondaj, pe internet stăm bine, ajută-mă ca aceleași lucruri bune să se întâmple și pe stradă, în cartiere. În cercul familiei tale și în grupul tău de prieteni.

Eu și cu tine vom câștiga! Vom lucra împreună să arătăm că Brașovul poate mai mult”

Previous Story

Brașov. Revoluție în transport. 7 trasee de tren metropolitan cu plecare din Gara Brașov

Next Story

Brașov. Decizie. Mască Obligatorie pe Republicii și în Piața Sfatului! „Art.3 Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe toate arterele pietonale intens frecventate, precum și în alte zone aglomerate”