Video Brașov. Pui de urs rănit, dus la Sanctuarul Libearty Zărnești. Infectată cu larve de muște, deshidratată și foarte slăbită

Last Updated on iunie 9, 2020 Sanctuarul Libearty din Zărnești a mai primit un ursuleț în îngrijire. Este vorba de o femelă mititică, în vârstă de circa 3-4 luni care a fost găsită abandonată pe un traseu montan în zona localității Arefu, lângă barajul Vidraru.

“Puiul de urs nu are fracturi, dar are un hematom la nivelul bazinului, la umărul drept și este infectată cu larve de muște, deshidratată și foarte slăbită. Încă nu ne putem da seama dacă are și leziuni interne. A primit perfuzii cu vitamine și de hidratare, primește tratament cu antiinflamatoare, a fost deparazitată, iar larvele au fost îndepărtate. Starea ei este critică și este monitorizată în permanență.

Vezi aici Video.

Puiul nu cântărește mai mult de 6 kilograme”, se arată într-un comunicat transmis de Sanctuarul Libearty din Zărnești, prezentat de brasovtv.com.

Previous Story

Brașov. 23 de infectați. Focar de coronavirus la Centrul de Îngrijire Medicală Maria

Next Story

Brașov. Înghesuială pe autobuzele RATBV. Maria: „Cum să păstrăm distanța socială când în autobuz sunt 25….30 de călători. Da, vor fi mulți care vor spune moșii și babele merg la piață dar noi nu trebuie să mîncam!! ! Întreb nu dau cu parul, și să nu uitați că moșii și babele au muncit și ei la rîndul lor”