Video Brașov. Pisicuță salvată de pompieri din fântână. Guseila Gheorghe: „Mulțumim ISU BRASOV pentru promptitudine si profesionalism”

Last Updated on iunie 16, 2020 Guseila Gheorghe, viceprimar al comunei Dumbrăvița, mulțumește pompierilor de la ISU care au salvat o pisicuță căzută într-o fântănă.

Guseila Gheorghe: „Mulțumim ISU BRASOV pentru promptitudine si profesionalismul care au dat dovadă pt salvarea pisicutei căzute în fântâna de pe str.Mare.

In cursul dimineți la ora 8 30 am fost sesizati de către ISU BRASOV ca sa facut un anunț pe 112 ca pe strada mare este căzuta o pisică in fântâna. M-am deplasat la fata locului unde am constatat că intr-adevar era o pisică in fântâna.

Video Brașov. Pisicuță salvată de pompieri din fântână. Guseila Gheorghe: „Mulțumim ISU BRASOV pentru promptitudine si profesionalism” 1 Video Brașov. Pisicuță salvată de pompieri din fântână. Guseila Gheorghe: „Mulțumim ISU BRASOV pentru promptitudine si profesionalism” 2 Video Brașov. Pisicuță salvată de pompieri din fântână. Guseila Gheorghe: „Mulțumim ISU BRASOV pentru promptitudine si profesionalism” 3

Am comunicat celor de la ISU BRASOV ca este foarte adâncă si nu putem acționa noi pe cont propriu. Sau deplasat la fata locului o echipă specializată si “animalutul,, a fost salvat. 😘😘😘😘ISU BRAȘOV.
Va multumim.”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: „La Deane’s, cu 5 portocale câștigi un fresh, la păcănele riști să te îmbogățești. Este normal să aibă prioritate în fața barurilor și a restaurantelor!😁

Next Story

Brașov. Se redeschide Paradisul Acvatic!