Șefa DSP Brașov explică unde s-au infectat de coronavirus cei mai mulți dintre brașoveni. „Și eu îmi doresc să ies la o terasă, să îmi îmbrățișez familia și copiii”

Last Updated on iunie 25, 2020 Andrea Neculau, directorul Direcției de Sănătate Publică Brașov, a explicat pentru Biz Brașov unde s-au infectat de coronavirus cei mai mulți dintre brașoveni.

Majoritatea cazurilor noi au legătură cu o rudă sau cu un prieten cu care cei infectați s-au întâlnit recent. „Am observat că la ieșirile de grup din weekenduri se raportează foarte multe cazuri de îmbolnăvire, precum și la întrunirile de familie.

Șefa DSP Brașov explică unde s-au infectat de coronavirus cei mai mulți dintre brașoveni. „Și eu îmi doresc să ies la o terasă, să îmi îmbrățișez familia și copiii” 1

Nu am luat decizia de a introduce carantina în anumite comunități deoarece am preferat să le ținem sub observație. iar acele focare nu s-au extins, nu au avut parte de o explozie”.

Andrea Neculau le recomandă brașovenilor să fie precauți în continuare și „rezilienți”. „Și eu îmi doresc să ies la o terasă, să îmi îmbrățișez familia și copiii. Le recomand să mai aibă răbdare pentru că, după cum se vede, numărul cazurilor va continua să crească. Să respecte recomandările de purtare a măștii și de igioenizare corectă”.

Previous Story

Alt caz de coronavirus confirmat la Primăria Brașov. George Scripcaru: „Orice ar fi, nu putem închide Primăria”

Next Story

Brașov. Șoferul drogat prins în sensul giratoriu de la Mall-ul Coresi a fost arestat pentru 30 de zile