Brașov. Lidl a reluat termometrizarea la intrarea în magazine, după creșterea alarmantă a cazurilor de COVID. Brașovul aproape de 900 de cazuri

Last Updated on iunie 10, 2020 Brașovul se apropie de 900 de cazuri de coronavirus. Măsurile de relaxare, numărul mare de turiști, se pare că nu prea au făcut bine.

Și Lidl a reluat, în această dimineață, în magazinele sale din Brașov, termometrizarea populației.

Brașov. Lidl a reluat termometrizarea la intrarea în magazine, după creșterea alarmantă a cazurilor de COVID. Brașovul aproape de 900 de cazuri 1

„Ni s-a transmis că este necesară reluarea acestei proceduri după ce a crescut numărul de infecții depistate la Brașov”, au spus reprezentanți ai retailerului, potrivit bizbrasov.ro.

Lidl suspendase laurea temperaturii la intrarea în magazine.

Direcția de Sănătate Publică informează că până marți, în județul Brașov, 29 de persoane sunt în carantină și 1.896 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Previous Story

Brașov. Boroda George: „Culori stridente într-un loc de relaxare. Pietonalul Răcădău a suferit recent o schimbare de arhitectură. Nu știu exact ce au vrut arhitecții sa comunice dar cert este ca tot pietonalul a fost asaltat și vopsit. Vopsirea a fost făcută cu vopsele pentru marcaje rutiere”

Next Story

Brașovul a trecut de 900 de cazuri de infectare cu coronavirus! 33 de cazuri noi în ultimele 24 de ore