Foto Brașov. De ce sunt cazuri multe de coronavirus ? Așa se circulă cu autobuzele în oraș. Înghesuială mare

Last Updated on iunie 29, 2020 Primarul George Scripcaru și cei din conducerea RATBV nu sunt capabili să organizeze un program de autobuz astfel ca brașovenii să circule în siguranță cu autobuzul. Și apoi se miră de ce sunt așa de multe cazuri de coronavirus la Brașov.

Alexandru H.: „Sa va fie rușine, știți ca in fiecare weekend se merge la Dambul Mori. 17b”
Foto Brașov. De ce sunt cazuri multe de coronavirus ? Așa se circulă cu autobuzele în oraș. Înghesuială mare 1

George Alexandru Costan: „De ce să nu mergi la Șapte Scări în week-end. Parcă eram în pelerinaj la Prislop”
Foto Brașov. De ce sunt cazuri multe de coronavirus ? Așa se circulă cu autobuzele în oraș. Înghesuială mare 2

Un braşovean a postat pe grupul călătorilor RATBV de pe facebook, imagini cu „distanţarea socială” într-un autobuz RATBV care circula pe linia 50 din Braşov (Podul Creţului – Livada Poştei), anunță bzb.ro.

Foto Brașov. De ce sunt cazuri multe de coronavirus ? Așa se circulă cu autobuzele în oraș. Înghesuială mare 3 Foto Brașov. De ce sunt cazuri multe de coronavirus ? Așa se circulă cu autobuzele în oraș. Înghesuială mare 4

 

Fotografiile au fost făcute duminică, în jurul orelor 12.00: lumea are mască, dar înghesuiala e departe de regulile sanitare.

Previous Story

Restricții la Brașov? Ministrul Sănătății: „Uitați-va ca sunt județe, Brașov, Neamț, Botoșani, Iași cu numeroase cazuri de infectare…Trebuie  să vedem ce înseamnă tot turismul de pe Valea Prahovei apoi tot litoralul. Vine populație din toată țara și se reîntoarce, făcând o transmitere comunitară în localitățile lor”

Next Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veştea: „MARTIE 2020 – IUNIE 2020. Vă prezint evoluția lucrărilor de la Aeroportul Brașov”