(Foto) Aeroportul Brașov. Primele poze de la subsolul terminalului de pasageri!

Președintele CJ Brașov, Adrian Veştea, a postat astăzi pe Facebook primele poze de la subsolul terminalului de pasageri.

Adrian Veştea: „17.06.2020 – Structura de rezistență a subsolului este gata! Continuăm cu parterul terminalului de pasageri de la Aeroportul Internațional Brașov!”

(Foto) Aeroportul Brașov. Primele poze de la subsolul terminalului de pasageri! 1

(Foto) Aeroportul Brașov. Primele poze de la subsolul terminalului de pasageri! 2

(Foto) Aeroportul Brașov. Primele poze de la subsolul terminalului de pasageri! 3

(Foto) Aeroportul Brașov. Primele poze de la subsolul terminalului de pasageri! 4

Construirea unui HUB de cargo pe amplasamentul Aeroportului de la Ghimbav este un proiect dorit de conducerea administraţiei judeţene.

„Transportul de mărfuri reprezintă o componentă importantă a activităţii economice şi ne bucurăm că există oportunitatea de a se realiza în cadrul Aeroportului Internaţional Braşov.

Pe lângă faptul că aeroportul nostru este al treilea ca mărime din România – după Aeroportul «Henri Coandă» din Bucureşti şi cel din Cluj-Napoca, atât din punctul de vedere al dimensiunii terminalului, cât şi ca lungime a pistei, ne propunem ca el să concentreze toată activitatea de cargo din Transilvania şi să devină, în timp, principalul operator din România în domeniul transportului de mărfuri”, a spus Adrian Veştea, citat de bzb.ro.