(Foto) Aeroportul Brașov. Primele poze de la subsolul terminalului de pasageri!

Last Updated on iunie 17, 2020 Președintele CJ Brașov, Adrian Veştea, a postat astăzi pe Facebook primele poze de la subsolul terminalului de pasageri.

Adrian Veştea: „17.06.2020 – Structura de rezistență a subsolului este gata! Continuăm cu parterul terminalului de pasageri de la Aeroportul Internațional Brașov!”

(Foto) Aeroportul Brașov. Primele poze de la subsolul terminalului de pasageri! 1

(Foto) Aeroportul Brașov. Primele poze de la subsolul terminalului de pasageri! 2

(Foto) Aeroportul Brașov. Primele poze de la subsolul terminalului de pasageri! 3

(Foto) Aeroportul Brașov. Primele poze de la subsolul terminalului de pasageri! 4

Construirea unui HUB de cargo pe amplasamentul Aeroportului de la Ghimbav este un proiect dorit de conducerea administraţiei judeţene.

„Transportul de mărfuri reprezintă o componentă importantă a activităţii economice şi ne bucurăm că există oportunitatea de a se realiza în cadrul Aeroportului Internaţional Braşov.

Pe lângă faptul că aeroportul nostru este al treilea ca mărime din România – după Aeroportul «Henri Coandă» din Bucureşti şi cel din Cluj-Napoca, atât din punctul de vedere al dimensiunii terminalului, cât şi ca lungime a pistei, ne propunem ca el să concentreze toată activitatea de cargo din Transilvania şi să devină, în timp, principalul operator din România în domeniul transportului de mărfuri”, a spus Adrian Veştea, citat de bzb.ro.

Previous Story

Foto Brașov. Allen Coliban: „🔥⚠️ Chiar acum, un excavator sapă poteca ce duce la un monument istoric emblematic din Schei – Crucea Mușicoiului. Nu ar fi prima dată când cineva sapă fără autorizație dealurile din Schei. Nu ar fi prima dată nici când primarul dispune efectuarea unor lucrări fără consultare și fără respectarea condițiilor legale”

Next Story

Brașov. Alte 34 de persoane infectate cu coronavirus,1085 în total. 345 de cazuri la nivel național în 24 de ore