Focar Brașov. Avertizare DSP: „Un sfert din numărul total de cazuri s-a înregistrat în ultimele 2 săptămâni. DSP avertizează că purtarea măștii de protecție în spațiile închise, igiena mâinilor și distanțarea fizică sunt esențiale”

Last Updated on iunie 14, 2020 Brașovul se apropie de 1,000 de cazuri de infectări cu coronavirusul iar DSP transmite un mesaj imid pe Facebook. Primăria rămâne dispărută în Pandemie, nu ia nicio măsură de avertizare.

Directia de Sanatate Publica Brasov: În județul Brașov numărul de cazuri este în continuă creștere. Un sfert din numărul total de cazuri s-a înregistrat în ultimele 2 săptămâni.

Focar Brașov. Avertizare DSP: „Un sfert din numărul total de cazuri s-a înregistrat în ultimele 2 săptămâni. DSP avertizează că purtarea măștii de protecție în spațiile închise, igiena mâinilor și distanțarea fizică sunt esențiale” 1

Direcția de Sănătate Publică a Jud. Brașov avertizează că purtarea măștii de protecție în spațiile închise, igiena mâinilor și distanțarea fizică sunt esențiale.

Vă mulțumim”.

Brașovul are 977 de persoane infectate cu coronavirus. 34 de persoane sunt în carantină și 1.789 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Previous Story

Foto Brașov. Început de tornadă. Gruia Hilohi: Nor cu forma particulară “tuba” (sau “fuior”, în limbaj popular). Este o tornadă incipientă

Next Story

Alarmant. Brașovul a trecut de 1.000 de cazuri de coronavirus! 45 de persoane infectate in ultimele 24 de ore