Brașovul a depășit 800 de persoane infectate cu coronavirus. Situația epidemiologică se prezintă astfel:

Last Updated on iunie 5, 2020 Brașovul a depășit vineri 800 de persoane infectate cu coronavirus. Mai exact sunt 806 persoane. 12 persoane au fost depistate pozitiv în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 5 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.103 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.145 au fost declarate vindecate și externate, anunță G4Media.

Brașovul a depășit 800 de persoane infectate cu coronavirus. Situația epidemiologică se prezintă astfel: 1

Instituția Prefectului Județul Brașov: „O nouă centralizare a datelor efectuată de Direcția de Sănătate Publică Brașov indică un total de 472 de pacienți COVID-19 vindecați, conform raportărilor de la unitățile medicale. La spitalele brașovene care externează pacienți COVID-19 vindecați, situația este următoarea:

■ 179 de pacienți vindecați externați din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov
■ 173 de pacienți vindecați externați din Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov
■ 74 de pacienți vindecați externați din Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov.
■ 41 pacienți vindecați externați din Sanatoriul de Nevroze Predeal.

Acestora li se adaugă 4 brașoveni vindecați externați din Spitalul Județean Sf. Gheorghe (spital-suport COVID-19 pentru județul Brașov) și un brașovean vindecat externat de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Dr. Matei Balș”.

Previous Story

Video Brașov. Turmă de mistreți, lângă Lacul Noua

Next Story

Filarmonica Brașov reia concertele in aer liber. Evenimentele vor avea loc în aer liber, respectând normele de prevenție în vigoare pentru aceasta etapă