Brașov. Update. Focar de coronavirus. 27 de persoane infectate, din care 23 de bătrâni. 3 în stare gravă

Last Updated on iunie 9, 2020 La Brașov nu este liniște cu coronavirusul. Un nou focar a izbucnit la un cămin de bătrâni, la Centrul de Îngrijire Medicală Maria din Sânpetru. 27 de persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, 23 sunt bătrâni internați.

Autoritățile au luat măsuri speciale pentru a limita pericolul de contaminare. Atât pacienții, cât și personalul infectat sunt izolați la un etaj special al centrului, anunță Digi 24.

Brașov. Update. Focar de coronavirus. 27 de persoane infectate, din care 23 de bătrâni. 3 în stare gravă 1

Trei dintre pacienții confirmați cu coronavirus se află în stare mai gravă din cauza altor maladii de care suferă și au fost transferați la Spitalul de Neurologie din Brașov.

Totul a început la sfârșitul săptămânii trecute când o infirmieră și un pacient au fost confirmați pozitiv. Atunci conducerea centrului a decis testarea a 124 de persoane.

În altă ordine de idei, autoritățile au anunțat marți dimineață un alt deces la Brașov cauzat de coronavirus.

Deces 1343 Bărbat, 90 ani, județ Brașov.
Dată confirmare: 07.06.2020.
Dată deces: 06.06.2020.
Comorbidități: Insuficiență cardiacă, fibrilație atrială, cancer de prostată.

Previous Story

Brașov. Înghesuială pe autobuzele RATBV. Maria: „Cum să păstrăm distanța socială când în autobuz sunt 25….30 de călători. Da, vor fi mulți care vor spune moșii și babele merg la piață dar noi nu trebuie să mîncam!! ! Întreb nu dau cu parul, și să nu uitați că moșii și babele au muncit și ei la rîndul lor”

Next Story

Brașov. Trafic blocat pe o bandă pe b-dul Iuliu Maniu, mâine, 10 iunie