Brașov. Angela: „Mi se pare doar mie sau autobuzele RATBV sunt pe zi ce trece mai murdare, deși cazurile de coronanavirus tot cresc iar acestea trebuie sa fie curate si igienizate? (adică sa se vadă igienizarea si curățenia, datul cu matura nu se pune)”

Last Updated on iunie 12, 2020 Călătorii reclamă lipsa igienizării autobuzelor RATBV în condițiile în care Brașovul a redevenit un focar de coronavirus, fiind pe locul 3 național la numărul de îmbolnăviri. Din păcate, igienizarea unui autobuz este o operațiune complicată, care cu greu se poate face. Îți trebuie doar apă, detergent și dezinfectant.

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Angela M. a scris: „Mi se pare doar mie sau autobuzele RATBV sunt pe zi ce trece mai murdare, deși cazurile de coronanavirus tot cresc iar acestea trebuie sa fie curate si igienizate? (adică sa se vadă igienizarea si curățenia, datul cu matura nu se pune)”

Brașov. Angela: „Mi se pare doar mie sau autobuzele RATBV sunt pe zi ce trece mai murdare, deși cazurile de coronanavirus tot cresc iar acestea trebuie sa fie curate si igienizate? (adică sa se vadă igienizarea si curățenia, datul cu matura nu se pune)” 1

Angela N.: Cam așa se dezinfectează! Spre deloc! Poza e de marți!
RATBV brasov

Alex C.: încercați un exercițiu rațional! Sunt 3-4 persoane la curățenie, care se ocupa de acest fapt pe seara. Raportam 3-4 persoane la zeci de autobuze, cca.50-60, care au fost utilizate de mii de călători.

Nu “găsiți” că acele 3-4 persoane de la curățenie, nu pot face minuni? 10% dintre călători, efectiv își bat joc de condițiile pe care le găsesc în transportul public, ducând în acest fel la o degradare accelerată a confortului pe zi ce trece. (…)
Alexandra B.: Este așa de simplu sa cauți scuze. Dar trebuie sa faca curat.

Puiu P.: au fost vreodată curate?

Previous Story

Brașov. Accident pe Bulevardul 15 Noiembrie. O mașină a „zburat” în alte două autovehicule parcate

Next Story

Accident Brașov. Bărbat lovit de o șoferiță, pe Bulevardul Alexandru Vlahuță