Brașov. Senzor de măsurare a calității aerului, montat în Avantgarden Bartolomeu. Strop De Aer: „Dorim să aducem un strop de constientizare tuturor locuitorilor care fac activități sportive sau plimbă copiii sau deschid geamurile pentru a aerisi locuințele”

Last Updated on iunie 26, 2020 Primăria Brașov a promis anul trecut o rețea de senzori care să măsoare poluarea din Brașov. Nu s-a mai auzit nimic de acest proiect.

În schimb, un senzor a fost montat de asociația Strop de aer în Avantgarden 3.

Brașov. Senzor de măsurare a calității aerului, montat în Avantgarden Bartolomeu. Strop De Aer: „Dorim să aducem un strop de constientizare tuturor locuitorilor care fac activități sportive sau plimbă copiii sau deschid geamurile pentru a aerisi locuințele” 1

Strop De Aer: „A venit timpul ca un alt oraș mare să apară pe “radarul” proiectului Strop de aer. Primul senzor din Brașov a fost deja montat în cartierul Avantgarden 3 și un alt senzor va începe să trimită date din alt cartier.

Mulțumim pentru implicare echipei din Brașov care a stat alaturi de proiect și are a venit cu feedback-uri folositoare : Boroda George și Irina Iatan . Așteptăm interes din partea locuitorilor din Brașov să ia parte la această mișcare civică prin care fiecare își poate aduce aportul.

Dorim să aducem un strop de constientizare tuturor locuitorilor care fac activități sportive sau plimbă copiii sau deschid geamurile pentru a aerisi locuințele .
Valorile în timp real pot fi vizualizate pe platforma https://brasov.aqi.eco/ro.
Schimbare începe cu tine !

Previous Story

(Foto) Maternitatea Brașov a primit un ecograf de ultima generatie pentru monitorizarea nou nascutilor cu patologie complexa

Next Story

Coronavirus Brasov: 32 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. Un nou număr mare la nivel național – 411