Brașov. Persoană jefuita în stația de autobuz. Trei tâlhari prinși de jandarmi

Last Updated on iunie 3, 2020 Jandarmeria Brașov anunță că a prins trei tâlhari care au jefuit o persoană într-o stație de autobuz de pe Calea București.

Jandarmeria Brașov: „În seara zilei de 02.06.2020, în jurul orei 23:30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov, a depistat și identificat trei bărbați cu vârsta de 32, 36 respectiv 41 de ani, presupuși autori ai unei tâlhării.
Brașov. Persoană jefuita în stația de autobuz. Trei tâlhari prinși de jandarmi 1

Printr-o solicitare prin SNUAU 112, persoana păgubită a relatat că a fost victima unei agresiuni și a deposedării de un telefon mobil, acestea petrecându-se într-o stație de autobuz de pe Calea București.

Semnalmentele comunicate de persoana vătămată au dus la identificarea celor trei, care au fost conduși la Secția 1 Poliție Brașov, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale”.

Previous Story

Video Brașov. Rareș: „Ce părere aveți despre bordura din mijlocul drumului ? Pana una alta căscați ochii daca nu vreți sa va rupeți mașinile …”

Next Story

Brașov. Flavia Boghiu: „Centrele de permanență pentru urgențe medicale minore, servicii gratuite. Timișoara are 17 centre de permanență, Oradea 8, pe când în Brașov avem doar 3”