Brașov. Nimic pentru spitale. George Scripcaru anunță că a renovat Cinema Modern, Cinema Astra și va construi cândva o Sală Polivalentă

Last Updated on iunie 24, 2020 Primăria trebuie să aibă grijă de brașoveni. Brașovenii merg la spitale. Primăria trebuie să aibă grijă de spitale. Nu are. În plină pandemie, George Scripcaru anunță că a reabilitat cinema Astra, cinema Modern și va începe cândva construcția unei săli Polivalente în mlaștina de pe fostul stadion Municipal. Așa arată un primar plictisit care nu mai este atent la ce vor brașovenii. Crede că două termopane puse la o clădire mai impresionează pe cineva.

Nimic pentru spitalele brașovene care sunt praf. Ce ar putea face Primăria? Să cumpere aparatură, ambulanțe așa cum a cumpărat o Autospecială sanitară pentru ISU.

ISU Brasov: „Autospecială sanitară de ultimă generație intrată în dotarea ISU Brașov!
Brașov. Nimic pentru spitale. George Scripcaru anunță că a renovat Cinema Modern, Cinema Astra și va construi cândva o Sală Polivalentă 1
Cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și al Consiliului Local Brașov, începând cu data de 23 iunie a intrat în dotarea inspectoratului o autospecială multirol, care are la bază autospeciala de transport personal și victime multiple (ATPVM), la care s-a adăugat o componentă foarte importantă, cea de transport victime înalt contagioase. Configurația ambulanței a fost modificată, ca să poată suporta presiune negativă în interior, cu filtre HEPA”.

George Scripcaru: „Am finalizat această lucrarilă de la Cinema Modern, în valoare de 4,5 milioane de lei. Este o clădire în care, în ultimii ani, o parte funcționa ca și club de noapte, iar o parte a fost lăsată de izbeliște de foștii administratori.

Brașov. Nimic pentru spitale. George Scripcaru anunță că a renovat Cinema Modern, Cinema Astra și va construi cândva o Sală Polivalentă 2
Am refăcut în totalitate clădirea și am adaptat-o pentru nevoile actuale ale comunității brașovene”.

Trist atunci când nevoile comunității brașovene este o clădire oarecare renovată și nu un spital renovat. Sau o ambulanță. Sau o aparatură.

George Scripcaru: „Mă bucur foarte mult că am reușit astăzi să vă prezentăm noul centru multifuncțional Astra în toată splendoarea lui și sper ca în curând, după ce restricțiile legate de pandemie nu vor mai fi în vigoare, comunitatea brașoveană să experimenteze cât mai multe activități și evenimente aici”.

Previous Story

Accident Brașov. Motociclist lovit de o șoferiță la Meșotă

Next Story

Brașov. Allen Coliban: „Spitalul modular de la Elias (București) este gata. Spitalul modular din curtea Județeanului (Brașov) este zero. Doar au tăiat niște copaci pentru a-i face loc”