Brașov. Medicul Florin Orțan cere ca persoanele asimptomatice vindecate să nu mai fie ținute internate. „De ce să ținem internate persoanele care se simt bine și care au posibilitatea de a rămâne acasă, în condiții de izolare, blocând astfel zeci de paturi în județ?”

Last Updated on iunie 21, 2020 Medicul Florin Orțan cere autorităților brașovene să nu mai țină internate persoanele asimptomatice vindecate care au trecut prin boală. Acestea nu ar mai reprezenta un pericol și astfel s-ar elibera locuri în spitale.

Florin Orțan: „Cer reglementarea, cu maximă celeritate și responsabilitate, a situației PERSOANELOR ASIMPTOMATICE VINDECATE, care au trecut prin boală (infecția cu COVID-19) și care au fost demonstrate a fi necontagioase, ţinând cont de recomandările Organizației Mondiale a Sănătății.

Brașov. Medicul Florin Orțan cere ca persoanele asimptomatice vindecate să nu mai fie ținute internate. „De ce să ținem internate persoanele care se simt bine și care au posibilitatea de a rămâne acasă, în condiții de izolare, blocând astfel zeci de paturi în județ?” 1

De ce să ținem internate persoanele care se simt bine și care au posibilitatea de a rămâne acasă, în condiții de izolare, blocând astfel zeci de paturi în județ?
Prin suprasolicitarea medicilor și asistentelor, urmată de extenuare și de erori în desfășurarea actului medical, autoritățile publice locale transformă spitalele brașovene în focare COVID-19 și “îngroapă” astfel, Braşovul!

Decizia transferării bolnavilor în alte județe, în condițiile în care nu au fost externate persoanele asimptomatice vindecate, denotă lipsa de empatie a autorităților față de aceștia, ținându-i departe de familii și de ajutorul pe care l-ar putea primi”.

Previous Story

Coronavirus Brașov. Cornelia Crevean: „Nu mai sunt locuri disponibile in spitalele covid din Brașov!”

Next Story

Brașov. Allen Coliban: „Vom câștiga! Am demonstrat chiar anul trecut că putem câștiga Municipiul Brașov. În timp ce alte orașe se dezvoltă foarte rapid în jurul nostru (vezi Oradea, Cluj, Sibiu, Timișoara, Iași etc), brașovenii simt cum orașul lor de suflet rămâne în urmă. Asfaltările și panseluțele nu mai sunt îndeajuns. Proiecte fără început. Promisiuni lipsite de finalitate”