Brașov. Experiment. Polițistul Daniel Zontea: „Ieri, încă pe când eram acasă și mă pregăteam să intru în serviciu, am văzut că undeva după intrarea în municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier. M-am gândit să fac un mic “studiu sociologic” și, de îndată ce am ajuns la muncă, am amplasat obiectul de cercetare (Radar-Autovision) chiar lângă cioburile rămase împrăștiate pe marginea drumului”

Polițistul Daniel Zontea din Brașov a făcut un experiment. A mers la locul uni accident și a instalat un radar mobil. Mulți dintre șoferi au depășit viteza legală în zonă.

Daniel Zontea: „Ieri, încă pe când eram acasă și mă pregăteam să intru în serviciu, am văzut că undeva după intrarea în municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier.

Brașov. Experiment. Polițistul Daniel Zontea: „Ieri, încă pe când eram acasă și mă pregăteam să intru în serviciu, am văzut că undeva după intrarea în municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier. M-am gândit să fac un mic "studiu sociologic" și, de îndată ce am ajuns la muncă, am amplasat obiectul de cercetare (Radar-Autovision) chiar lângă cioburile rămase împrăștiate pe marginea drumului” 1

M-am gândit să fac un mic “studiu sociologic” și, de îndată ce am ajuns la muncă, am amplasat obiectul de cercetare (Radar-Autovision) chiar lângă cioburile rămase împrăștiate pe marginea drumului.

Așa cum mă așteptam, respondenții studiului nu au întârziat să apară, iar o parte dintre “răspunsurile” înregistrate de la aceștia se regăsesc atașate mai jos.

Brașov. Experiment. Polițistul Daniel Zontea: „Ieri, încă pe când eram acasă și mă pregăteam să intru în serviciu, am văzut că undeva după intrarea în municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier. M-am gândit să fac un mic "studiu sociologic" și, de îndată ce am ajuns la muncă, am amplasat obiectul de cercetare (Radar-Autovision) chiar lângă cioburile rămase împrăștiate pe marginea drumului” 2

Fără să fac eu analiza, las în seama voastră, a conducătorilor auto, să concluzionați, care ar fi fost șansele de producere a accidentului, dacă toți conducătorii auto ar fi respectat regimul legal de viteză?”

Accidentul la care face referire polițistul a avut loc între Brașov și Ghimbav, potrivit codlea-info.ro. O tânără de 22 de ani însărcinată în 7 luni, a ajuns la spital.