Brașov. Experiment. Polițistul Daniel Zontea: „Ieri, încă pe când eram acasă și mă pregăteam să intru în serviciu, am văzut că undeva după intrarea în municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier. M-am gândit să fac un mic “studiu sociologic” și, de îndată ce am ajuns la muncă, am amplasat obiectul de cercetare (Radar-Autovision) chiar lângă cioburile rămase împrăștiate pe marginea drumului”

Last Updated on iunie 29, 2020 Polițistul Daniel Zontea din Brașov a făcut un experiment. A mers la locul uni accident și a instalat un radar mobil. Mulți dintre șoferi au depășit viteza legală în zonă.

Daniel Zontea: „Ieri, încă pe când eram acasă și mă pregăteam să intru în serviciu, am văzut că undeva după intrarea în municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier.

Brașov. Experiment. Polițistul Daniel Zontea: „Ieri, încă pe când eram acasă și mă pregăteam să intru în serviciu, am văzut că undeva după intrarea în municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier. M-am gândit să fac un mic "studiu sociologic" și, de îndată ce am ajuns la muncă, am amplasat obiectul de cercetare (Radar-Autovision) chiar lângă cioburile rămase împrăștiate pe marginea drumului” 1

M-am gândit să fac un mic “studiu sociologic” și, de îndată ce am ajuns la muncă, am amplasat obiectul de cercetare (Radar-Autovision) chiar lângă cioburile rămase împrăștiate pe marginea drumului.

Așa cum mă așteptam, respondenții studiului nu au întârziat să apară, iar o parte dintre “răspunsurile” înregistrate de la aceștia se regăsesc atașate mai jos.

Brașov. Experiment. Polițistul Daniel Zontea: „Ieri, încă pe când eram acasă și mă pregăteam să intru în serviciu, am văzut că undeva după intrarea în municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier. M-am gândit să fac un mic "studiu sociologic" și, de îndată ce am ajuns la muncă, am amplasat obiectul de cercetare (Radar-Autovision) chiar lângă cioburile rămase împrăștiate pe marginea drumului” 2

Fără să fac eu analiza, las în seama voastră, a conducătorilor auto, să concluzionați, care ar fi fost șansele de producere a accidentului, dacă toți conducătorii auto ar fi respectat regimul legal de viteză?”

Accidentul la care face referire polițistul a avut loc între Brașov și Ghimbav, potrivit codlea-info.ro. O tânără de 22 de ani însărcinată în 7 luni, a ajuns la spital.

Previous Story

Corona Braşov va avea echipă în divizia A, cu Simona Gogîrlă, antrenor principal. 17 jucătoare tinere au fost condamnate după ce fostul președinte al clubului, Liviu Dragomir (PNL Brașov), a permis o procedură de dopaj

Next Story

Accident Brașov. Pieton lovit pe trecere, pe bulevardul Griviței