Brașov. Două apartamente au luat foc. Unul de la o candelă, al doilea de la un scurtcircuit

Last Updated on iunie 2, 2020 Două apartamente au luat foc în Brașov, unul duminică, unul luni.

Un apartament a luat foc duminică dimineață, într-un bloc de pe strada Emil Racoviţă din Braşov.

„S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, acesta fiind stins înainte să se extindă şi la alte apartamente din clădire.

Un bărbat de 30 de ani s-a intoxicat cu fum şi i s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului, de către personalul SMURD. Bărbatul a refuzat transportul la spital.

Au ars elemente de mobilier, materiale textile si aparatură electrică”, a explicat maior Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov, potrivit bzb.ro. Se pare că incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric.

 

Pompierii au intervenit și luni, în jurul prânzului pentru stingerea unui incendiu la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe de pe Str. Codrii Cosminului, anunță RTT Brașov.

Brașov. Două apartamente au luat foc. Unul de la o candelă, al doilea de la un scurtcircuit 1 Brașov. Două apartamente au luat foc. Unul de la o candelă, al doilea de la un scurtcircuit 2 Brașov. Două apartamente au luat foc. Unul de la o candelă, al doilea de la un scurtcircuit 3

În momentul izbucnirii incendiului nu se aflau persoane în apartament, astfel încât, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a declarat că intervenția a fost promptă și focul a fost stins într-o perioadă scurtă de timp, astfel că nu s-a răspândit în alte apartamente.

Previous Story

Brașov. Ofițer de poliție găsit mort

Next Story

Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: „Alooo, acolo sus se aude? Cine plătește apa de pe terasă? Cui ii facem nota?😁 Am deschis terasa, suntem uzi de încântare!”