Brașov. De ce refuză autoritățile să mai construiască spitalul modular pentru persoanele infectate cu coronavirus? Fundația HERA: „. Asta în condițiile în care Brașovul are în continuare doar 15 paturi ATI dedicate Covid-19 și pacienții sunt trimiși la Târgu Mureș”

Last Updated on iunie 22, 2020 De câteva zile se tot spune că spitalele brașovene sunt pline de pacienți infectați cu coronavirus. Așa că, autoritățile locale refuză să mai construiască spitalul modular de la Spitalul Județean. Cine să-i mai înțeleagă? Purtați mască, nu aveți unde să vă internați. Veți fi trimiși la spitalele di țară.

Fundația HERA: „În condițiile în care în 27 aprilie era eliberată Autorizația de construire pentru Spitalul modular ATI de la Brașov, în 22 mai era termenul asumat de executant pentru demararea lucrărilor, iar termenul de realizare este de 2 luni, ne întrebăm de ce nu vedem nici măcar umbra a ceea ce la Elias, model de bune practici, este deja funcțional.

Brașov. De ce refuză autoritățile să mai construiască spitalul modular pentru persoanele infectate cu coronavirus? Fundația HERA: „. Asta în condițiile în care Brașovul are în continuare doar 15 paturi ATI dedicate Covid-19 și pacienții sunt trimiși la Târgu Mureș” 1 Brașov. De ce refuză autoritățile să mai construiască spitalul modular pentru persoanele infectate cu coronavirus? Fundația HERA: „. Asta în condițiile în care Brașovul are în continuare doar 15 paturi ATI dedicate Covid-19 și pacienții sunt trimiși la Târgu Mureș” 2 Brașov. De ce refuză autoritățile să mai construiască spitalul modular pentru persoanele infectate cu coronavirus? Fundația HERA: „. Asta în condițiile în care Brașovul are în continuare doar 15 paturi ATI dedicate Covid-19 și pacienții sunt trimiși la Târgu Mureș” 3 Brașov. De ce refuză autoritățile să mai construiască spitalul modular pentru persoanele infectate cu coronavirus? Fundația HERA: „. Asta în condițiile în care Brașovul are în continuare doar 15 paturi ATI dedicate Covid-19 și pacienții sunt trimiși la Târgu Mureș” 4 Brașov. De ce refuză autoritățile să mai construiască spitalul modular pentru persoanele infectate cu coronavirus? Fundația HERA: „. Asta în condițiile în care Brașovul are în continuare doar 15 paturi ATI dedicate Covid-19 și pacienții sunt trimiși la Târgu Mureș” 5

Asta în condițiile în care Brașovul are în continuare doar 15 paturi ATI dedicate Covid-19 și pacienții sunt trimiși la Târgu Mureș.
#CuOameniPentruOameni este deviza sub care voluntari ai Fundației Hera și ai Asociației Dăruiește Viață au pus la dispoziția autorităților un proiect complex, pentru care s-a lucrat, chit c-au fost sărbători, indiferent c-a fost zi sau noapte.

Vom întreba și instituțional aceste lucruri.
Imagini cu spitalul de ATI de la Elias dedicat tratării pacienților cu Covid-19 (sursa foto Daruieste Viata), spital care trebuia să existe astăzi și la Brașov”.

Previous Story

(Video) Un autocar cu 46 de pasageri a luat foc în trafic pe DN1, la Azuga

Next Story

FELICITĂRI! Brașovul, 30 de medii de 10 la Evaluarea Națională. HARTA notei 10 la Evaluarea Națională 2020