Brașov. Alt focar de coronavirus. Acum la o judecătorie. Explicații DSP

Last Updated on iunie 13, 2020 Peste 900 de persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus la Brașov. După marea relaxare mai multe focare au izbucnit la Brașov.

Numărul infecțiilor de COVID-19 a crescut alarmant la Brașov în ultima săptămână, înregistrându-se 103 cazuri noi. La Judecătoria Rupea există un focar de coronavirus, relatează România TV, anunță DCNews.

Brașov. Alt focar de coronavirus. Acum la o judecătorie. Explicații DSP 1

Anca Bâtiu, purtătorul de cuvânt al DSP Brașov, a declarat că se fac anchete epidemiologice.

”Confirmăm. Din păcate, numărul cazurilor confirmate cu coronavirus în județul Brașov a crescut în ultimele zile. În toate cazurile desfășurăm anchete epidemiologice având ca scop izolarea contacților direcți și monitorizarea lor în vederea stării lor de sănătate. Facem apel la cetățeni să respecte normele de igienă personală, de distanțare socială”, a declarat Anca Bâtiu, DSP Brașov.

Brașovul este pe locul 3 în țară privind numărul cazurilor de coronavirus confirmate, totalul ajungând la 958.

Previous Story

Brașov. Avertizare șoferi. Trecerea peste calea ferată pe strada Lungă, închisă două zile

Next Story

Medic din Brașov, reacție la Avocatul Poporului cu spitalele-tortură: „Am aflat și eu cu surprindere că de aproximativ 30 de ani sunt angajatul unui centru de detenție și ca planează asupra mea și a colegilor mei suspiciunea de a ne fi torturat pacienții. Explicația ar fi că …”