Brașov. Allen Coliban: „Vom câștiga! Am demonstrat chiar anul trecut că putem câștiga Municipiul Brașov. În timp ce alte orașe se dezvoltă foarte rapid în jurul nostru (vezi Oradea, Cluj, Sibiu, Timișoara, Iași etc), brașovenii simt cum orașul lor de suflet rămâne în urmă. Asfaltările și panseluțele nu mai sunt îndeajuns. Proiecte fără început. Promisiuni lipsite de finalitate”

Last Updated on iunie 21, 2020 Allen Coliban (USR) a început mai energic campania electorală pentru Primărie. Energia sa are șanse să dea roade împotriva unui George Scripcaru plictisit de atâta primărie, care nici nu mai știe ce să promită că oricum nu le face. Va fi un vot între alegătorii energici care vor ieși la vot și alegătorii plictisiți care vor sta acasă.

Allen Coliban: „Vom câștiga! Am demonstrat chiar anul trecut că putem câștiga Municipiul Brașov. Era un alt context politic, cu o altă încărcătură, e adevărat. Dar obiectivul imediat al noastru era și atunci, și acum, să ne surclasăm adversarii politici.

Intră aici și vezi cum poți susține campania:
https://colibanprimar.typeform.com/to/v9xJoDRn
Brașov. Allen Coliban: „Vom câștiga! Am demonstrat chiar anul trecut că putem câștiga Municipiul Brașov. În timp ce alte orașe se dezvoltă foarte rapid în jurul nostru (vezi Oradea, Cluj, Sibiu, Timișoara, Iași etc), brașovenii simt cum orașul lor de suflet rămâne în urmă. Asfaltările și panseluțele nu mai sunt îndeajuns. Proiecte fără început. Promisiuni lipsite de finalitate” 1
Atunci pentru a schimba fața României în Parlamentul European, acum pentru că brașovenii merită mai mult! În timp ce alte orașe se dezvoltă foarte rapid în jurul nostru (vezi Oradea, Cluj, Sibiu, Timișoara, Iași etc), brașovenii simt cum orașul lor de suflet rămâne în urmă. Asfaltările și panseluțele nu mai sunt îndeajuns. Proiecte fără început. Promisiuni lipsite de finalitate.

Nu putem sta cu mâinile în sân să vedem cum se degradează calitatea vieții la Brașov și nimeni dintre cei cu responsabilitate nu face nimic. Poluare, trafic pe toate bulevardele mari, lipsa de respect față de clădirile vechi, degradarea vizibilă a monumentelor istorice. Pentru că Scripcaru și-a atins limitele competenței și pentru că ne dorim un oraș modern, european, dezvoltat sănătos, în care să ne creștem copiii, anul acesta la alegerile locale vom câștiga!

În toate sondajele competitorilor mei sunt singurul contracandidat al lui Scripcaru! Nici măcar ei nu ne pot ignora forța colectivă. Vom câștiga și de data asta. Dar doar cu ajutorul tău! Sunt singurul candidat din Brașov care se bazează pe ajutorul tău!”

Previous Story

Brașov. Medicul Florin Orțan cere ca persoanele asimptomatice vindecate să nu mai fie ținute internate. „De ce să ținem internate persoanele care se simt bine și care au posibilitatea de a rămâne acasă, în condiții de izolare, blocând astfel zeci de paturi în județ?”

Next Story

Și la Brașov? PSD: Nu ar trebui prelungită starea de alertă națională, ci declanșată starea de alertă la nivel local