Brașov. 450 de persoane vindecate din 762 infectate cu coronavirus. 59%

Last Updated on iunie 3, 2020 Prefectura Brașov anunță că 450 de persoane au fost vindecate în spitalele brașovene de coronavirus.

Instituția Prefectului Județul Brașov: „O nouă centralizare a datelor efectuată de Direcția de Sănătate Publică Brașov indică un total de 450 de pacienți COVID-19 vindecați, conform raportărilor de la unitățile medicale. La spitalele brașovene care externează pacienți COVID-19 vindecați, situația este următoarea:

Brașov. 450 de persoane vindecate din 762 infectate cu coronavirus. 59% 1

■ 169 de pacienți vindecați externați din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov
■ 171 de pacienți vindecați externați din Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov

■ 74 de pacienți vindecați externați din Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov.
■ 32 pacienți vindecați externați din Sanatoriul de Nevroze Predeal.

Acestora li se adaugă 3 brașoveni vindecați externați din Spitalul Județean Sf. Gheorghe (spital-suport COVID-19 pentru județul Brașov) și un brașovean vindecat externat de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Dr. Matei Balș”.

Față de numărul total raportat astăzi, de 762 de cazuri confirmate COVID-19 în județul Brașov, cei 450 de pacienți vindecați reprezintă 59%”

Previous Story

Brașov. Flavia Boghiu: „Centrele de permanență pentru urgențe medicale minore, servicii gratuite. Timișoara are 17 centre de permanență, Oradea 8, pe când în Brașov avem doar 3”

Next Story

Brașov. Capcană în trafic. Mihai Nanu: “Inteligența” administrației într-o singură fotografie. Urmează tăierea parcului Titulescu pentru încă o bandă în plus, după alegeri intră buldozerul pentru parcarea subterană. Doar așa scrie în PICA…