Allen Coliban (USR): „Îmi doresc un Brașov al pietonilor și al bicicliștilor. E de neconceput cum în orașul nostru, care a ajuns în topul poluării din țară, nu există o preocupare reală pentru a facilita folosirea bicicletei ca alternativă de transport sau ca mod de relaxare”

Last Updated on iunie 3, 2020 Brașovul suferă enorm la capitol piste de biciclete. Primăria, se pare, s-a gândit la sănătatea bicicliștilor. De ce să construiască piste de biciclete dacă aerul din oraș este extrem de poluat?

Allen Coliban (USR): „Azi e Ziua Internațională a Bicicletei.
Îmi doresc un Brașov al pietonilor și al bicicliștilor. E de neconceput cum în orașul nostru, care a ajuns în topul poluării din țară, nu există o preocupare reală pentru a facilita folosirea bicicletei ca alternativă de transport sau ca mod de relaxare.

Allen Coliban (USR): „Îmi doresc un Brașov al pietonilor și al bicicliștilor. E de neconceput cum în orașul nostru, care a ajuns în topul poluării din țară, nu există o preocupare reală pentru a facilita folosirea bicicletei ca alternativă de transport sau ca mod de relaxare” 1

De fapt, vorbim de un alt aspect la care Brașovul a rămas mult în urma altor orașe din țară. Lipsă de viziune? Lipsă de înțelegere? De astea suferă actuala administrație a Brașovului?

🚴‍♂️ Scăderea gradului de poluare.
🚴‍♂️ Modalități plăcute de petrecerea a timpului liber cu familia.
🚴‍♂️ Decongestionarea traficului.
🚴‍♂️ Beneficii la nivel de sănătate publică.

Sunt argumente valide pentru a investi în infrastructura specifică folosirii bicicletei.

Cât de ușor îți e să te dai cu bicicleta în Brașov?

PS: Fotografii din urma cu 10 ani. La competiții de Mountain Bike.

Încă un PS: Întâmplător sau nu 😃, azi este și ziua mea de naștere. Așa că ce îmi doresc pentru ziua mea în următorii 4 ani este să facem din Brașov cel mai prietenos oraș pentru bicicliști!”

Previous Story

Brașov. Capcană în trafic. Mihai Nanu: “Inteligența” administrației într-o singură fotografie. Urmează tăierea parcului Titulescu pentru încă o bandă în plus, după alegeri intră buldozerul pentru parcarea subterană. Doar așa scrie în PICA…

Next Story

Zoo Brașov va fi deschis va fi deschis în cea de-a doua zi de Rusalii. Cât costă intrarea