Schimbare. Zona Metropolitană Brașov redefinită de Guvern. Unde poți circula fără declarație pe proprie răspundere

Last Updated on mai 22, 2020 Zona Metropolitană Brașov a fost redefinită de Guvern. Înainte, Zona Metropolitană Cluj era formată din localitățile care au aderat la această asociație.

Acum, pentru starea de Alertă, Guvernul consideră Zonă Metropolitană municipiul Brașov și o zonă de 30 de kilometri în jurul acestuia. Aici poți circula fără declarație pe proprie răspundere.

Zona Metropolitană Brașov

Ministerul Afacerilor Interne, potrivit Digi 24: „Pentru stabilirea unei aplicări unitare pe întreg teritoriul national al României în privința zonelor în care cetățenii pot circula în afara localității fără declarație pe proprie răspundere, Ministerul Afacerilor Interne a transmis, prin Comandantul Acțiunii, Centrelor Județene de Coordonare și Conducere a Intervenției următoarele precizări:

Sunt considerate zone metropolitane, în interiorul cărora nu este nevoie de prezentarea declarației pe proprie răspundere pentru circulația cetățenilor între localități, teritoriul administrativ al Bucureștiului și al județului Ilfov, respectiv teritoriul administrativ al municipiilor din România și o zonă de 30 de kilometri în jurul acestor municipii, dar nu mai mult de limita județului din care fac parte municipiile”.

Așa era înainte:

Zona Metropolitană Brașov este formată din Municipiul Braşov, Municipiul Săcele, Municipiul Codlea, oraşul Râşnov, oraşul Ghimbav, oraşul Predeal, oraşul Zărneşti, comuna Sânpetru, comuna Hărman, comuna Prejmer, comuna Tărlungeni, comuna Bod, comuna Hălchiu, comuna Cristian, comuna Crizbav, comuna Feldioara, comuna Vulcan și comuna Budila.

Previous Story

Brașov. Premieră la Vama Buzăului! S-a născut primul pui de ren din România în captivitate

Next Story

Brașov. 359 de persoane vindecate de coronavirus din 670 de cazuri confirmate. 53,6%