(Video) Urşi şi lupi în Pădurile Braşovului. „Doi urși și trei lupi în aceeași zonă este o imagine rară. Ce e drept, lupii par a fi înțeles repede mesajul unuia dintre cei doi urși: „Aici eu sunt șeful!”

Last Updated on mai 11, 2020 Doi urși și trei lupi au fost filmați în același loc, într-o pădure de lângă Brașov.

Regia Pădurilor Kronstadt: „Urşi şi lupi în Pădurile Braşovului.
Doi urși și trei lupi în aceeași zonă este o imagine rară. O astfel de scenă a fost surprinsă în pădurile administrate de Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt Brașov. Ba mai mult, chiar dacă sunt două specii aflate în conflict, de data aceasta urșii și lupii nu s-au luat la bătaie.

(Video) Urşi şi lupi în Pădurile Braşovului. „Doi urși și trei lupi în aceeași zonă este o imagine rară. Ce e drept, lupii par a fi înțeles repede mesajul unuia dintre cei doi urși: „Aici eu sunt șeful!” 1

Ce e drept, lupii par a fi înțeles repede mesajul unuia dintre cei doi urși: „Aici eu sunt șeful!”.

În fondul cinegetic nr. 18 Timiș (care este pe raza municipiilor Brașov și Săcele și al orașului Predeal) personalul silvic cu atribuții de vânătoare a realizat anul acesta studii de evaluare la carnivore mari și pisica sălbatică.

În anul 2020, în pădurile Brașovului avem:
– Urs 85: exemplare.
– Lup 22: exemplare
– Râs: 13 exemplare
– Pisică sălbatică 9 exemplare”.

Vezi aici video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Modernizări la Gara Brașov, Gara Bartolomeu, lini ferată spre Aeroport, parcare subterană și pasaj la Gară

Next Story

Brașovul distrus de coronavirus. Tudor Benga (USR): „Brașovul are urgentă nevoie de următoarele două lucruri: o strategie coerentă pentru turism în condițiile noii realități a lumii covid, și un plan de bătaie scurt și aplicat pentru atragerea facilităților de producție ce se vor reloca din Asia. Turismul și …”