(Video) Ninge bine pe Transfăgărășan. DRDP Brașov: „Vă reamintim că până în acestă seară sunt în vigoare mai multe avertizări meteorologice COD GALBEN de vânt puternic respectiv COD PORTOCALIU de viscol și ninsoare în zona montană”

Last Updated on mai 7, 2020 Vreme de iarnă pe Transfăgărășan, în zona Bâlea Lac, unde ninge de ore bune. Drumarii de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov au ieșit la deszăpezit pe Transfăgărășan și în Harghita.

DRDP Brașov: „Vă reamintim că până în acestă seară sunt în vigoare mai multe avertizări meteorologice COD GALBEN de vânt puternic respectiv COD PORTOCALIU de viscol și ninsoare în zona montană. Circulați cu grijă și adaptați viteza la condițiile de drum!”
(Video) Ninge bine pe Transfăgărășan. DRDP Brașov: „Vă reamintim că până în acestă seară sunt în vigoare mai multe avertizări meteorologice COD GALBEN de vânt puternic respectiv COD PORTOCALIU de viscol și ninsoare în zona montană” 1

Județul Brașov este unul dintre cele în care, până joi seară la ora 21:00, este în vigoare un cod portocaliu de viscol, anunță Digi 24.

Vezi aici Video:

Cabana Balea Lac Live – Slow TV – 2034m în Munții Făgăraș

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Allen Coliban (USR) îi cere lui George Scripcaru (susținut de PNL) să nu distrugă cultura brașoveană. „Anul acesta sunt toate “șansele” să nu avem în Brașov cultură independentă finanțată de la bugetul local. Asta dacă…”

Next Story

Brașov. Rockstadt: „Avem speranța că vom redeschide …Ați opta pentru o taxă de intrare în club și menținerea prețurilor la bar la fel de accesibile așa cum v-ați obișnuit până acum sau ați prefera intrarea liberă dar creșterea prețurilor la bar ?”