Video Brașov. Povestea tristă a celor trei ursuleți de la Hârseni. Unul a murit, unul a dispărut iar altul a fost recuperat

Last Updated on mai 26, 2020 Trei ursuleți de la Hârseni, Brașov, s-au pierdut de mamă.  Ursoaica, ajunsă în sat, a fost alungată de oameni, iar puii s-au rătăcit.

Vânătorii i-au lăsat la marginea pădurii, în speranța că ursoaica se va întoarce, dar nu a mai revenit, potrivit Stirile Pro Tv. 
Din păcate, în următoarele două zile, unul dintre pui a murit, iar altul a dispărut, așa că doar unul a fost recuperat și dus la rezervația din Zărnești.

Trei ursuleți de la Hârseni

„Cei trei pui ar fi trebuit să ajungă la rezervaţia de la Zărneşti, unde am fi avut mare grijă de ei, aşa cum am avut grijă şi de alţi pui, chiar mai mici decât ei, când au ajuns la noi. Din păcate, am fost anunţaţi după câteva ore că puiuţii au intrat într-un lan de grâu, speriaţi de mulţimea adunată la faţa locului să-i vadă şi nu mai pot fi găsiţi.

Deocamdată, sunt daţi dispăruţi, nu ştim dacă vor ajunge sau nu vor mai ajunge să fie aduşi la noi. Noi sperăm să îşi fi găsit mama, în cazul în care nu vor fi găsiţi să fie aduşi la noi, pentru că, altfel, nu vor avea nicio şansă să supravieţuiască”, a explicat Paula Ciotlos, vicepreşedintele Asociaţiei Milioane de Prieteni, care administrează sanctuarul Libearty, porivit bzb.ro.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii

Previous Story

Se deschid terasele în Brașov. Ministrul Sănătății: „Dacă numărul de cazuri scade, terasele ar putea fi deschise de la 1 iunie”. De când poți să mergi la plajă, pe litoralul românesc

Next Story

Brașov. Reprezentanții Coresi cer Guvernului redeschiderea Mall-ului. Pierderile financiare sunt uriașe