Brașov. Șofer drogat prins la volan. Polițistul Daniel Zontea: „Mi-am făcut testul. Rezultatul, negativ. Până acum am scăpat, nu l-am luat pe Coviduț. mă izbește peste masca cu trei straturi o puternică mireasmă de fân proaspăt cosit, ce-a venit tocmai de undeva de printre scaunele vehiculului. Parcă toată flora spontană plus ceva ierburi de Provence erau concentrate în habitaclul mașinii. M-am și întrebat”:

Last Updated on mai 19, 2020 Șofer drogat prins la volan, în Brașov. Polițistul Daniel Zontea a explicat într-un mod mai artistic cum l-a prins pe un șofer drogat.

Daniel Zontea: „Mi-am făcut testul. Rezultatul, negativ.
Până acum am scăpat, nu l-am luat pe Coviduț.

Șofer drogat prins la volan
(Șofer drogat prins la volan)

Am auzit eu că, dacă l-ai contractat, îți dispar anumite simțuri. Cum ar fi, mirosul.
E o metodă empirică de a te testa, dar funcționează.

Acum am și confirmarea. Simțul olfactiv îmi este în parametri.

S-a întâmplat serile trecute când, după ce l-am oprit, am vrut să-l întreb despre motivul întemeiat de a se deplasa cu mașina, respectiv dacă mai e coadă la McDrive. 😃

– Bună seara!
– … ….! (probabil “- Bună seara!”)

Ei…, și-n acest tipic și protocolar limbaj, mă izbește peste masca cu trei straturi o puternică mireasmă de fân proaspăt cosit, ce-a venit tocmai de undeva de printre scaunele vehiculului. Parcă toată flora spontană plus ceva ierburi de Provence erau concentrate în habitaclul mașinii.

M-am și întrebat: Ce-o fi căutând căpița de iarbă proaspăt uscată în bmw?

Am aflat răspunsul ulterior, după aproximativ cinci minute. Cam atât a durat testul. Și nu, nu erau ierburi aromatice, nici fân de pe meleaguri alpine. Erau mugurași de iarbă cu origini indiene.

Brașov. Șofer drogat prins la volan. Polițistul Daniel Zontea: „Mi-am făcut testul. Rezultatul, negativ. Până acum am scăpat, nu l-am luat pe Coviduț. mă izbește peste masca cu trei straturi o puternică mireasmă de fân proaspăt cosit, ce-a venit tocmai de undeva de printre scaunele vehiculului. Parcă toată flora spontană plus ceva ierburi de Provence erau concentrate în habitaclul mașinii. M-am și întrebat”: 1
(Șofer drogat prins la volan)

Pe viitor să știi că, atunci când mă aplec înspre mașină, nu o fac pentru că-mi place parfumul brăduțului de la oglindă. Alta-i “mireasma” ce-o adulmec.
#SpuneNUdrogurilor
#DrumuriÎnSiguranță
#PolițiaRutieră”

Previous Story

Brașov. Medicul Florin Orțan: „Acum 34 de ani am decis sa urmez cariera medicala. In toți acești ani am fost pe rand: salvator de vieți/ bun de export ca tot s-au deschis granițele/ bun de angajat si/sau concediat in funcție de profit/ corupt/șpăgar/ erou. Am învățat sa …”

Next Story

Brașov. Alte trei decese persoane infectate cu coronavirus. 630 de persoane sunt infectate