Brașov. Se redeschide Dino Parc Râșnov. Se va lua temperatura la intrare. Alte măsuri de protecție

Se redeschide Dino Parc Râșnov, anunță administratorii, în condiții speciale. Se va lua temperatura la intrare, iar această măsură este obligatorie.

Dino Parc Rasnov: Dragi prieteni ai dinozaurilor, Dino Parc Râșnov se va redeschide oficial începând de vineri, 22 mai, doar cu spațiile outdoor.

Se redeschide Dino Parc Râșnov

Conform reglementărilor în vigoare, am pregătit o serie de măsuri de protecție, atât pentru vizitatori cât și pentru angajații parcului. Pentru ca vizita în parc, în această situație neobișnuită, să fie un moment frumos și relaxant pentru toată lumea, contăm pe înțelegerea și sprijinul vizitatorilor noștri.

Mai jos am listat toate măsurile de protecție luate în parc, dar și câteva recomandări:
· Suplimentăm numărul de case de bilete, în funcție de fluxul de oameni pe care îl vom avea la parc. De asemenea, vă recomandăm să optați și pentru achiziția de bilete online de pe bilete.ro – https://www.bilete.ro/dino-parc-rasnov/

· Recomandarea noastră este ca toți vizitatorii să poarte mască de protecție. Este recomandat ca și copiii de peste 5 ani să poarte mască de protecție. În cazul în care nu aveți, veți putea achiziționa măști și mănuși fără adaos comercial de la intrarea în parc.

· Am instalat un scanner termic care măsoară temperatura tuturor celor care intră. Măsurarea temperaturii nu este opțională, iar dacă scannerul detectează o valoare anormală, mai mare de 37,3 grade, persoana respectivă va fi rugată să își reprogrameze vizita la Dino Parc.

· Pentru a evita supraaglomerarea, am implementat un sistem care ne permite să știm constant numărul de vizitatori care vor intra în parc.

· Am amplasat un covor cu dezinfectant la intrarea în parc pe care toți vizitatorii vor fi rugați să pășească înainte de a intra.

· Fluxurile de intrare și ieșire ale parcului sunt acum complet separate.
· Pentru moment, cinematografele, expozițiile indoor și locurile de joacă vor rămâne închise. Se poate vizita, însă, întregul traseu cu dinozauri. Celelalte activități vor fi deschise de îndată ce situația generală o va permite.

· Am lărgit aleile de pe traseul cu dinozauri.
· Vizitatorii noștri vor avea acces în toate spațiile din parc, nu doar pe alei ca până acum, pentru a evita aglomerația pe traseu. De asemenea, am mai amplasat încă 150 de bănci cu distanță între ele.
· Pe toată durata zilei, la fiecare 15 minute, vom dezinfecta spațiile comune expuse (mânere, balustrade, etc.)

Se redeschide Dino Parc Râșnov

· Am amplasat recipiente cu dezinfectant atât la intrare cât și în interiorul parcului.
· Toți colegii noștri din parc vor avea echipament de protecție adecvat.
· Am suplimentat staff-ul pentru a supraveghea mai bine respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială.

· Am amplasat plăcuțe informative cu regulile care trebuie respectate în cele mai vizibile locuri din parc.

Doar împreună vom reuși să trecem cu bine peste această perioadă, așa că ne bazăm în totalitate pe înțelegerea dumneavoastră. Vă mulțumim!”