Brașov. Victorie! Primul poluator scos din oraș de cetățeni. Mihai Nanu‎: „AM REUȘIT! Primăria VA DA AVIZ NEGATIV stației de asfalt din Bartolomeu care se va reloca la Hălchiu. Mulțumim tuturor celor care au semnat petiția!”

Last Updated on mai 29, 2020 Brașovul are probleme foarte mari de poluare, spune Comisia Europeană. Unii brașoveni au conștientizat pericolul, nu vor să se îmbolnăvească de cancer, și au început să lupte. Un prim poluator va fi scos din oraș de primărie la presiunea cetățenilor. Este vorba de stația de asfalt de lângă blocurile din Bartolomeu. Și cu câtă energie povestea anul trecut George Scripcaru că el nu are nicio pârghie legală să lupte cu poluatorii. Cine urmează?

Mihai Nanu‎: „Dragi vecini, vă vine să credeți sau nu, AM REUȘIT! Primăria VA DA AVIZ NEGATIV stației de asfalt din Bartolomeu care se va reloca la Hălchiu.
Mulțumim tuturor celor care au semnat petiția!”

Brașov. Victorie! Primul poluator scos din oraș de cetățeni. Mihai Nanu‎: „AM REUȘIT! Primăria VA DA AVIZ NEGATIV stației de asfalt din Bartolomeu care se va reloca la Hălchiu. Mulțumim tuturor celor care au semnat petiția!” 1

Peste 700 de persoane au semnat petiția Nu mai vrem stație de asfalt intre blocuri! Plămânii noștri nu mai vor praf!
„Petiție privind stoparea obtinerii autorizatiei de mediu a Societății Comerciale Fincodrum (fost SC Arcons) pentru a-și continuă activitatea.

În cartierul Bartolomeu, lângă cartierul Avantgarden3 Brașov, la intersecția Stradă Spicului cu Stradă Fanarului , există stația de asfalt SC Fincodrum SA (SC Arcons), la o distanță de circa 50 m de cele mai apropiate blocuri, de zona rezidențială.
Societatea Comercială își desfășoară activitatea deși efectul producerii de asflat aduce după sine, un nivel ridicat de poluare.

Locatarii cartierului Avantgarden3 Brașov, ai cartierului Bartolomeu dar și ceilalți locuitori ai orașului Brașov fac această petiție cu sesizare către APM și toate instituțiile autorizate pentru a reevalua condițiile în care aceștia își desfășoară activitatea și cerem relocarea acestora înafara orașului sau în alt loc unde dreptul nostru la sănătate nu va mai fi încălcat”.

Previous Story

Brașov. Al treilea magazin Kaufland se construiește în locul fostului Stadion Tractorul

Next Story

Brașov. A murit altă femeie infectată cu coronavirus. 31 de decese până acum. Situația epidemiologică la Brașov