Breaking News

(Video) George Buhnici, despre Aeroportul Brașov. „Începe să arate ca o construcție pentru că se muncește de zor”

(Last Updated On: May 26, 2020)

George Buhnici a realizat un video-interviu, în stilul propriu, despre Aeroportul Brașov aflat în construcție.

George Buhnici: „Un loc de unde se vede foarte bine și Măgura Codlei, Piatra Craiului și sunt tare bucuros că în sfârșit ajungem pe șantierul aeroportului internațional de la Ghimbav Brașov.

George Buhnici

Un aeroport care În sfârșit începe să arate ca o construcție pentru că se muncește de zor și pentru că a ajuns în mandatul actualului președinte al Consiliul Județean, Adrian Veștea”.

Adrian Veștea: „Putem spune că vom fi pe podium din punct de vedere al multor dimensiuni. Am încercat să construim un aeroport al zilelor noastre, atât din punct de vedere al dimensiunilor terminalului, a pistei cât și a conceptului care va fi în cadrul acestuia acestui aeroport.

Avem deja realizată o pistă de 2.860 m. Am realizat căile de rulare, am realizat aprunul pe care poți staționa 3 aeronave 737, adică platformă din față a terminalului, platformă gândită modular în așa fel încât la un moment dat să o putem extinde, ajungând până la 14 aeronave care pot staționa aici.

De asemenea avem un terminal de 12.000 de metri pătrați, este primul terminal care se construiește după 1974 România de la zero”.

Vezi aici Video:

Îl finalizează anul viitor?