(Foto) Andrei: „Săptămâna viitoare va ajunge la Brașov, pe lângă primul troleibuz Solaris, și primul autobuz electric SOR” Primăria mai cumpără 32 de autobuze electrice

Last Updated on mai 1, 2020 La Brașov încep să sosească primele autobuze electrice. Primăria a mai cumpărat 32 de bucăți.

Andrei Andras: „Săptămâna viitoare va ajunge la Brașov, pe lângă primul troleibuz Solaris, și primul autobuz electric SOR.
Totodată, astăzi s-a semnat contractul pentru furnizarea a încă 20 de autobuze electrice SOR care se vor alătura celor 32 de bucăți comandate anul trecut. În total 52 de autobuze nepoluante vor circula în oraș pe liniile:

(Foto) Andrei: „Săptămâna viitoare va ajunge la Brașov, pe lângă primul troleibuz Solaris, și primul autobuz electric SOR” Primăria mai cumpără 32 de autobuze electrice 1 (Foto) Andrei: „Săptămâna viitoare va ajunge la Brașov, pe lângă primul troleibuz Solaris, și primul autobuz electric SOR” Primăria mai cumpără 32 de autobuze electrice 2 (Foto) Andrei: „Săptămâna viitoare va ajunge la Brașov, pe lângă primul troleibuz Solaris, și primul autobuz electric SOR” Primăria mai cumpără 32 de autobuze electrice 3

Lotul 1 (32 bucăți): 9, 15, 22, 23B, 29, 32, 34, 35, 36, 53.
Lotul 2 (20 bucăți): 2B, 21, 35, 50, 51, 52”.

Miercuri, 29 aprilie, primarul George Scripcaru a semnat raportul procedurii prin care firma SOR Libchavy s.r.o., din Cehia, a fost declarată câștigătoarea contractului pentru livrarea altor 20 de autobuze electrice (10 autobuze de 8 m și 10 autobuze de 12 m), anunță bizbrasov.ro.

Aceeași firmă a câștigat anul trecut licitația pentru achiziția a 32 de autobuze electrice, a căror livrare va începe săptămâna viitoare.

Previous Story

DSP Brașov: 36 de pacienți au fost vindecați de coronavirus în spitalele din oraș

Next Story

Video Brașov. Gospodărie în flăcări, în județ. Pompierii au intervenit cu 7 autospeciale! Din cauza căldurii dezvoltate de incendiu, la o altă casă din apropiere s-au spart mai multe geamuri