(Foto) Aeroportul Brașov. Lucrările au continuat și în acest weekend

Last Updated on mai 10, 2020 Lucrările la Aeroportul Brașov au continuat și în acest weekend. Președintele CJ, Adrian Veștea, a avut o întâlnire de lucru referitoare la proiectele de infrastructură feroviară. 

Brasov Airport: „Weekend? Nu și pentru noi!”

Aeroportul Brașov (Foto) Aeroportul Brașov. Lucrările au continuat și în acest weekend 1 (Foto) Aeroportul Brașov. Lucrările au continuat și în acest weekend 2 (Foto) Aeroportul Brașov. Lucrările au continuat și în acest weekend 3

Adrian Veştea : „↗️ În acest weekend a avut loc la Brasov o întâlnire de lucru referitoare la proiectele de infrastructură feroviară ce vor fi abordate în perioada imediat următoare în județul Brașov. Au fost discutate proiecte majore de infrastructură feroviară, precum : racordul de cale ferată la Aeroportul Brașov-Ghimbav, modernizarea căii ferate de la Brașov la Sighișoara; modernizarea gării Brașov și amenajarea întregii zone a gării, de la Poștă până la Podul de pe 13 decembrie.

↗️ Racordul feroviar la Aeroportul Brașov-Ghimbav se va realiza din stația de cale ferată Ghimbav și va întregi accesibilitatea spre și dinspre aeroport. Preluăm modelul marilor capitale europene în care sunt asigurate legăturile feroviare spre aeroporturi, aceasta fiind prima legatură de acest fel din Romania, după Aeroportul Henri Coandă din București.

↗️ La întâlnire au participat și directorul general al CFR, dl. Pintea Ion, secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării, dl. Mihai Veștea și primarul Brașovului, dl. George Scripcaru.

↗️ Am încredere că toate aceste proiecte vor deveni realitate, iar județul Brașov va deveni un pol de dezvoltare și mai important pentru România! Așadar, continuăm lucrările la #AeroportulBrașov, dar lucrăm în paralel și la legătura acestuia cu celelalte căi de transport!”

Previous Story

Video Brașov. Hoți de biciclete filmați în scara unui bloc. Dacă recunoașteți persoanele sunați la 112!

Next Story

Foto Brașov. Spitalul Sf Constantin: „Vă invităm să vă încântați privirea, chiar și virtual, cu grădinile Spitalului Sf. Constantin, pline de viață și culoare! Mulțumim doamnei doctor Sircuță!”