Breaking News

Brașov. Un sens giratoriu se construiește, altul se lărgește

(Last Updated On: May 29, 2020)

Primăria Brașov a decis înlocuirea semaforului de la Piața Astra dintre B-dul Saturn și străzile Uranus și Venus cu un sens giratoriu.

Ținând cont că sunt doar două benzi pe sens, în special pe sensul dintre Micșunica spre Centru se creează blocaje la semafor, ținând cont că cea de-a doua bandă este ocupată de cei care vor să vireze la stânga spre Uranus, anunță bizbrasov.ro.

Brașov. Un sens giratoriu se construiește, altul se lărgește 1

La ieșirea de pe Uranus spre Centru, se formează o coloană la semafoare, deci cea mai bună soluție este amenajarea sensului giratoriu.

După ce va fi definitivată partea de proiectare, lucrările vor fi contractate. Primul pas pentru a asigura un acces mai bun la strada Venus este mutarea zebrei în apropierea intersecției cu B-dul Saturn.

Un alt giratoriu care este deja în lucru este cel de la Leroy Merlin și Paradisul Acvatic, unde se lărgește raza acestuia pentru a se asigura un acces mai facil, ținând cont că în acest perimetru este în curs de amenajare și un supermarket Lidl. Aceste lucrări sunt finanțate de către retailer.