Foto Brașov. Stâlp dărâmat pe Saturn. Polițistul Daniel Zontea: „Voi pune radaru-n cui, etilotestu-n fișet și îi voi căuta numai “pe alții”, doar din ziua în care veți înceta să vă mai luați de stâlpi nevinovați”

Last Updated on mai 10, 2020 Stâlp dărâmat pe Saturn, sâmbătă noapte.

Polițistul Daniel Zontea: „Voi pune radaru-n cui, etilotestu-n fișet și îi voi căuta numai “pe alții”, doar din ziua în care veți înceta să vă mai luați de stâlpi nevinovați.
Stâlp dărâmat pe Saturn

Foto Brașov. Stâlp dărâmat pe Saturn. Polițistul Daniel Zontea: „Voi pune radaru-n cui, etilotestu-n fișet și îi voi căuta numai "pe alții", doar din ziua în care veți înceta să vă mai luați de stâlpi nevinovați” 1

Noapte bună mie!
#DrumuriÎnSiguranță
#treazlavolan”

Pe grupul de Facebook Info trafic Brasov, Roman Adrian a postat o fotografie cu mesajul: „Bd ul Saturn, colt cu Venus și Uranus ”
Foto Brașov. Stâlp dărâmat pe Saturn. Polițistul Daniel Zontea: „Voi pune radaru-n cui, etilotestu-n fișet și îi voi căuta numai "pe alții", doar din ziua în care veți înceta să vă mai luați de stâlpi nevinovați” 2

Stâlp dărâmat pe Saturn

Tamasi Iancsi: „S-o fi răzgândit să o ia pe Uranus !!!

Dar se mai poate ceva.O mașină, stătea să facă stânga, iar alta din spatele ei, a “sarit” in banda 1, iar acesta l-a evitat. Si el în banda 1 venea tare să prindă semaforul. Posibil așa, am mai văzut cazuri.

Bogdan Gabor: „Vopseaua de pe asfaltul din Brașov, inclusiv cele de pe trecerile de pietoni sunt cele mai periculoase, primăria Brașov a făcut o asa zisa economie și nu a mai aplicat material antiderapant pe stratul de vopsea, atât pt orice tip de cauciuc cât și orice tip de încălțăminte devine alunecos. Urmează o petiție către primărie pt a se rezolva aceasta problema. ”

Previous Story

Brașov. A fost anulat Jocul Strămoșesc al Junilor de la Șargu

Next Story

Brașov. Alte decese coronavirus. Doi bărbați au murit după ce s-au infectat cu nou coronavirus