Brașov. Semnezi Petiția? Peste 500 de persoane au semnat pentru relocarea unui poluator aflat lângă blocurile din Bartolomeu

Last Updated on mai 16, 2020 Locuitorii din Bartolomeu au o șansă mare să scape de un poluator industrial care-i sufocă zi de zi. Peste 500 de persoane au semnat o petiție care să ducă la relocarea  unei stații de betoane aflată în apropierea blocurilor de locuințe.

Mihai Nanu: „⚠️AM DEPĂȘIT 5️⃣0️⃣0️⃣‼️O filmare cu drona de acum doi ani de la locul faptelor”.

Brașov. Semnezi Petiția? Peste 500 de persoane au semnat pentru relocarea unui poluator aflat lângă blocurile din Bartolomeu 1

Semnează Petiția Nu mai vrem stație de asfalt intre blocuri! Plămânii noștri nu mai vor praf!
Petiție privind stoparea obtinerii autorizatiei de mediu a Societății Comerciale Fincodrum (fost SC Arcons) pentru a-și continuă activitatea.

În cartierul Bartolomeu, lângă cartierul Avantgarden3 Brașov, la intersecția Stradă Spicului cu Stradă Fanarului , există stația de asfalt SC Fincodrum SA (SC Arcons), la o distanță de circa 50 m de cele mai apropiate blocuri, de zona rezidențială.
Societatea Comercială își desfășoară activitatea deși efectul producerii de asflat aduce după sine, un nivel ridicat de poluare.

Locatarii cartierului Avantgarden3 Brașov, ai cartierului Bartolomeu dar și ceilalți locuitori ai orașului Brașov fac această petiție cu sesizare către APM și toate instituțiile autorizate pentru a reevalua condițiile în care aceștia își desfășoară activitatea și cerem relocarea acestora înafara orașului sau în alt loc unde dreptul nostru la sănătate nu va mai fi încălcat.

Vezi aici Video:

Semnezi?

Previous Story

Brașov. Alte decese coronavirus. Doi bărbați au murit după ce s-au infectat cu nou coronavirus

Next Story

Video Brașov. Hoți de biciclete filmați în scara unui bloc. Dacă recunoașteți persoanele sunați la 112!