Brașov. Rockstadt: „Avem speranța că vom redeschide …Ați opta pentru o taxă de intrare în club și menținerea prețurilor la bar la fel de accesibile așa cum v-ați obișnuit până acum sau ați prefera intrarea liberă dar creșterea prețurilor la bar ?”

Last Updated on mai 7, 2020 Administratorii clubului Rockstadt din Brașov prezintă situația post-coronavirus: Cheltuieli mai mari (dezinfecție) și venituri mai mici (perosnae mai puține în club -distanțare socială). Pentru a nu închide, clubul trebuie să ia o decizie comercială. Tu ce ai alege?

Rockstadt: „Dragi prieteni,
Dacă clubul ar fi al vostru, voi ce ați face ?

Brașov. Rockstadt: „Avem speranța că vom redeschide ...Ați opta pentru o taxă de intrare în club și menținerea prețurilor la bar la fel de accesibile așa cum v-ați obișnuit până acum sau ați prefera intrarea liberă dar creșterea prețurilor la bar ?” 1

Avem speranța că vom redeschide în curând respectând condițiile de distanțare socială și prevenire a răspândirii virusului, suplimentar impuse de autorități pentru o perioadă despre care nimeni nu știe cât va dura.

Însă ne așteptăm sa vă putem găzdui în club în număr mai mic pentru că măsurile de distanțare socială (distanța dintre mese și persoane) vor însemna mai puține persoane prezente deodată în club în raport cu capacitatea maximă în condiții normale.

Vom avea dispensere cu dezinfectant care vor trebui realimentate permanent cu lichid, termometre pentru masurarea temperaturii voastre când ne treceți pragul, măști și mănuși pentru angajați care vor trebui sa fie schimbate de mai multe ori în timpul programului, panouri translucide de protecție la bar.

Deși igiena, pe langă siguranța voastră, era deja prioritatea noastră absolută, vom lua măsuri suplimentare pentru dezinfectare permanentă în întreg perimetrul clubului.

Cel puțin cele trei aspecte de mai sus înseamna COSTURI mai mari și VENITURI mai mici.

Și vrem să vă intrebăm cum vedeți voi lucrurile. Ați opta pentru o taxă de intrare în club și menținerea prețurilor la bar la fel de accesibile așa cum v-ați obișnuit până acum sau ați prefera intrarea liberă dar creșterea prețurilor la bar ?

Ați plăti mai mulți bani pe un bilet la un concert pentru ca, în condițiile în care trebuie să fim mai puțini, să putem să aducem trupele să cânte ?
Dacă clubul ar fi al vostru, voi ce ați face?”

Previous Story

(Video) Ninge bine pe Transfăgărășan. DRDP Brașov: „Vă reamintim că până în acestă seară sunt în vigoare mai multe avertizări meteorologice COD GALBEN de vânt puternic respectiv COD PORTOCALIU de viscol și ninsoare în zona montană”

Next Story

Brașov. Un tânăr de 31 de ani și-a ucis cu cruzime mama. L-a înjunghiat și pe fratele său