Brașov. Îi lași? O stație de asfalt de lângă blocurile din Bartolomeu vrea să obțină autorizație de mediu pentru a-și continua activitatea

Last Updated on mai 7, 2020 Brașovul este unul dintre cele mai poluate orașe ale României. O mae parte din poluare este cauzată de industrie. Autoritățile locale nu fac mare lucru pentru reducerea poluării industriale, dau vina doar pe poluarea cauzată de cetățeni cu mașinile.

Brașovenii afectați de poluare au șansa de a scăpa de un poluator.

Brașov. Îi lași? O stație de asfalt de lângă blocurile din Bartolomeu vrea să obțină autorizație de mediu pentru a-și continua activitatea 1

Bizbrasov anunță că una dintre companiile de construcții care admistrează stația de pe strada Spicului, Fincodrum, a anunțat că a depus documentația pentru obținerea autorizației de mediu în vederea funcționării instalației de producere a mixturilor asfaltice.

Cei care au observații cu privire la emiterea acestei autorizații le pot depune în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov de pe strada Politehnicii nr. 3.

Previous Story

Brașov. Alte două decese al unor persoane infectate cu coronavirus

Next Story

Brașov. Robert Lazar: „Începe sezonul narciselor la Vad, lângă Șercaia. Anul ăsta vor fi cu siguranță mai puțini vizitatori aici, ceea ce e un lucru bun pentru flori. Anii trecuți am văzut aici oameni în toată firea, rupând narcise ori pentru comercializare, ori pentru a le ține 2-3 zile acasă…”