Brașov. George Scripcaru: „Liber în parcuri din 15 mai. Dacă doi brasoveni vor să joace șah in parc, nu va fi o problema, dar vor face acest lucru fără a fi înconjurați de chibiți”

Last Updated on mai 8, 2020 Din 15 mai se vor deschide parcurile din Brașov. Se va putea juca șah, dar fără spectatori.

,Având in vedere măsurile de relaxare care vor intra in vigoare începând cu 15 mai, dar și declarația premierului de astazi cu privire la măsurile de relaxare, am luat decizia de a propune Comitetului Local pentru Situații de Urgentă ca, începând cu data de 15 mai, sa fie permis accesul tuturor brasovenilor in parcurile din municipiu, dar cu respectarea măsurilor privind distanțarea socială.

Brașov. George Scripcaru: „Liber în parcuri din 15 mai. Dacă doi brasoveni vor să joace șah in parc, nu va fi o problema, dar vor face acest lucru fără a fi înconjurați de chibiți” 1

Astfel, dacă doi brasoveni vor sa joace șah in parc, nu va fi o problema, dar vor face acest lucru fără a fi înconjurați de chibiți. Aceasta măsura de relaxare nu se aplica locurilor speciale de picnic, accesul in aceste zone fiind in continuare interzis.”, a declarat primarul George Scripcaru.

Previous Story

Brașov. Traficul a revenit la normalul dinaintea epidemiei. Au reapărut ambuteiajele. Raed Arafat: „Vă rog, în continuare, să respectați regulile și să aveți grijă”

Next Story

Foto Brașov. Parcul Deondrologic din Noua. Au început primele plantări. Bradul de Caucaz, chiparosul de baltă și molidul argintiu