Brașov. 231 de persoane vindecate de coronavirus. 42% din cei 557 de bolnavi internați

Last Updated on mai 10, 2020 231 de persoane vindecate de coronavirus au fost externate în Brașov, anunță Prefectura. Până acum au fost infectate 557 de persoane, rezultă un grad de vindecare de 42%!

Instituția Prefectului Județul Brașov: „O nouă centralizare a datelor efectuată de Direcția de Sănătate Publică Brașov indică faptul că în evidențe figurează 231 de pacienți COVID-19 vindecați la Brașov. La unitățile sanitare brașovene care externează pacienți COVID-19 vindecați, situația este următoarea:

 persoane vindecate de coronavirus

* 107 de pacienți vindecați externați din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov
* 71 de pacienți vindecați externați din Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov

* 48 de pacienți vindecați externați din Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov.
* 5 pacienți vindecați externați din Sanatoriul de Nevroze Predeal.

231 de persoane vindecate de coronavirus la Brașov

Acestora li se adaugă 3 brașoveni vindecați externați din Spitalul Județean Sf. Gheorghe (spital-suport COVID-19 pentru județul Brașov) și un brașovean vindecat externat de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Dr. Matei Balș” București.

Totalul de 235 de cazuri vindecate din cele 557 cazuri confirmate de COVID-19 în județul Brașov indică un procentaj actual de vindecare de aproximativ 42% ”

Previous Story

Brașov. 8 bărbați și o femeie reținuți după ce au omorât cu bâtele un tânăr de 31 de ani, în Crizbav. „L-or prins acolo și i-or dat în cap, l-or omorât! S-or pus 12, 13 inși pe el și l-or omorât! Au rămas trei copii, trei copii au rămas.”

Next Story

Brașov. Apa întreruptă în Răcădău. Ce spune compania Apa