„Solidaritate”. Făgărașul a refuzat bolnavi cu coronavirus de la Brașov! Li se vor face dosare penale medicilor? „Au încercat să transfere pacienți cu COVID – 19 de la Brașov la Făgăraș, noaptea ca hoții. Noi am cerut …”

Last Updated on aprilie 6, 2020 Situație iresponsabilă a medicilor din Făgăraș. Ministerul Sănătății a decis zilele trecute ca Spitalul din Făgăraș să primească bolnavi cu coronavirus. Cei de acolo s-au opus. Mai mult, primarul lasă de înțeles că de la Brașov au fost trimiși bolnavi dar au fost refuzați de medicii de la Făgăraș!

„Au încercat să transfere pacienți cu COVID – 19 de la Brașov la Făgăraș, noaptea ca hoții. Noi am cerut suspendarea acelui ordin prin care Spitalul Făgăraș era transformat în spital suport pentur COVID – 19.

„Solidaritate”. Făgărașul a refuzat bolnavi cu coronavirus de la Brașov! Li se vor face dosare penale medicilor? „Au încercat să transfere pacienți cu COVID – 19 de la Brașov la Făgăraș, noaptea ca hoții. Noi am cerut ...” 1

După ce au sunat de la Județean că ar dori să aducă un pacient la Secția de Cardiologie, au fost discuții între conducerile Spitalului Municipal Făgăraș și Spitalului Județean și până la urmă au dus pacientul la Neurologie.

Nu este vorba de egoism sau lipsă de solidaritatea, dar după toate discuțiile pe care le-am avut cu autoritățile sanitare și memoriul transmis prefecturii și Ministerului Sănătății, prin care am arătat că spitalul Municipal Făgăraș nu este pregătit pentru a trata pacienți cu COVID-19, se continuă cu astfel de acțiuni”, a precizat primarul Fagărașului, Gheorghe Sucaciu, citat de bizbrasov.ro.

Previous Story

Femeie din Brașov vindecată de coronavirus la Cluj. A fost externată din spital

Next Story

Brașov. Alte 7 persoane infectate cu coronavirus, 138 în total. 4.057 de bolnavi în toată țara