Medicii militari din Brașov preiau și conducerea spitalului din Focșani, după cel din Suceava

Last Updated on aprilie 13, 2020 Medicii de la Spitalul militar din Brașov preiau și conducerea spitalului din Focșani, după cel din Suceava.

”Având în vedere că tot managementul spitalului județean este infectat cu covid, managerul, și ceilalți sunt contacți, am luat decizia împreună cu ministrul Apărării să dăm un ordin de misiune în care managementul, pe o perioadă a stării de urgență, să fie asigurat de cadre medicale militare, veniți din țară de la spitalul din Brașov, precum și de aici de la spitalul militar.” – a anunțat, luni, ministrul Sănătății, citat de Stirile Pro Tv.

Medicii militari din Brașov preiau și conducerea spitalului din Focșani, după cel din Suceava 1

Cel puțin 7 cadre medicale de la SJU Focşani au fost confirmate pozitiv la COVID-19, iar Secţia de Nefrologie a unităţii medicale a fost închisă după ce personalul s-a infectat cu virusul SARS-COV-2.

Previous Story

Brașov. Mihai Nanu:„Istorie vs crimă urbanistică surprinse în aceeași fotografie. O cicatrice care va rămâne pe obrazul orașului vreme de multe decenii, pe când nimeni nu va mai ști cum se numeau autorii violului urbei”

Next Story

Brașov. Alte 15 persoane infectate cu coronavirus, 253 în total. 1731 la Suceava, 774 la București