Ionel Luca: „BRAȘOVUL pierde păduri. Poze făcute dinspre Calea București spre strada Carpaților si strada Panselelor (Metrom). Deși am tot auzit si văzut, parca eram rupt de realitate. Acum vreo doua luni am observat …”

Last Updated on aprilie 15, 2020 Unde-s copacii? Cine nu are loc de păduri în Brașov? Am înțeles, autoritățile nu au nicio preocupare față de tăierile de copaci. Și totuși, unde dispar copacii?

Ionel Luca: „BRAȘOVUL pierde păduri. Poze făcute dinspre Calea București spre strada Carpaților si strada Panselelor (Metrom).

Ionel Luca: „BRAȘOVUL pierde păduri. Poze făcute dinspre Calea București spre strada Carpaților si strada Panselelor (Metrom). Deși am tot auzit si văzut, parca eram rupt de realitate. Acum vreo doua luni am observat ...” 1

Deși am tot auzit si văzut, parca eram rupt de realitate. Acum vreo doua luni am observat portiunea defrisata, dar ma gandeam daca nu cumva a fost asa mereu… desi vad padurea asta zi de zi. Am cautat prin pozele mai vechi, iar o prima imagine era destul de recenta, din octombrie 2019. Padurea era acolo! Doar pentru faptul ca NOI nu realizam si traim intr-o bula, nu inseamna ca unii nu isi vad de treaba lor si de propriul interes.

Asta s-a intamplat inainte de starea de urgenta si coronavirus. Cat noi ne facem griji ca nu avem mascute si manusi si ventilatoare in spitale, viata merge inainte, tot cu spagi, fraude, interese si planuri “marete” in favoarea unora”.

Previous Story

Brașov. Mihai Nanu: „Cică băgam 2 milioane de euro in amenajarea unui parc în gaura barajului de la Iepure, o lucrare hidrotehnică realizată cu cap la timpul ei, de corectare a torenților, să nu vină viitura peste locuitorii din Răcădău”

Next Story

Brașov. Alte 18 persoane vindecate de coronavirus și externate astăzi. 53 în total