Erwin Albu: „Șef adjunct la Politia Locala Codlea, a suferit un atac de cord, după multele zile de activități epuizante in prima linie”

Last Updated on aprilie 15, 2020 Viceprimarul Erwin Albu anunță că Șeful adjunct la Politia Locala Codlea a suferit un atac de cord.

Erwin Albu: „E nevoie de incurajari si rugaciuni pentru prima linie din Codlea.
Zilele acestea, domnul Adrian Avram, sef adjunct la Politia Locala Codlea, a suferit un atac de cord, dupa multele zile de activitati epuizante in prima linie.
Din fericire, se afla in afara pericolului la Spitalul Judetean Brasov, sub ingrijirea medicilor.

Erwin Albu: „Șef adjunct la Politia Locala Codlea, a suferit un atac de cord, după multele zile de activități epuizante in prima linie” 1

Va multumesc, domnule Avram, pentru buna colaborare si pentru dăruirea din aceasta perioadă tulbure. Sanatate si multa putere, dvs si familiei!
In weekendul trecut chiar a fost o escaladare de probleme la care am observat personal de mai multe ori cum domnul Avram a venit chiar si din timpul sau liber la datorie. Si nu este prima data.

Sustinerea si intelegerea din partea populatiei a devenit si mai importanta in aceste zile, cand prima linie se subtiaza prin epuizare, expunere si escaladarea de probleme.
Dumnezeu sa ne ajute!”

Previous Story

Medici din Brașov, al doilea test pentru Primul ventilator mecanic de producție românească

Next Story

Brașov. Surse. Angajat al Serviciului de Ambulanță infectat cu coronavirus