Brașov. Testare coronavirus, la cerere, la Spitalul Sf Constantin Brasov. Medicul Bogdan Moldovan: „Esti îngrijorat de eventualitatea de a fi afectat de Covid? “Nu ești eligibil” pentru testare “conform criteriilor DSP”?”

Last Updated on aprilie 24, 2020 Medicul Bogdan Moldovan anunță că Spitalul Sf Constantin Brasov a inițiat o campanie de testare coronavirus, la cerere.

Medicul Bogdan Moldovan: Esti îngrijorat de eventualitatea de a fi afectat de Covid? “Nu ești eligibil” pentru testare “conform criteriilor DSP”?
“Nimeni în lume nu face testare la cerere”, spunea cineva de curând. Iarăși suntem niște nimeni.
Asigură-te ca ești bine, sănătos, safe pentru familia ta, pt parintii tai vârstnici!

Brașov. Testare coronavirus, la cerere, la Spitalul Sf Constantin Brasov. Medicul Bogdan Moldovan: „Esti îngrijorat de eventualitatea de a fi afectat de Covid? "Nu ești eligibil" pentru testare "conform criteriilor DSP"?” 1

Campanie de testare Covid “la cerere” organizata de Spitalul Sf Constantin Brasov. Locație : Sediul din I Maniu vineri pana la ora 11. Sediul din Darste pana la 15. 30. Sâmbăta și duminica între 8 si 12.detalii la call Center și pe site Spitalul Sf Constantin Brasov. Va asteptam!!

Previous Story

A decedat. Unul din cei 3 pacienți din Brașov, care trebuiau transferați la Ploiești, a murit înainte să plece cu elicopterul

Next Story

Foto Brașov. A ars cea mai frumoasă pensiune din Bran