Brașov. Surpriză. Primăria a anulat locurile de parcare din jurul Parcului Central?!

Last Updated on aprilie 7, 2020 Se pare că Primăria a decis să anuleze locurile de parcare din jurul Parcului Central. Șoferii vor fi obligați acum să parcheze în Parcarea de la Spitalul Militar care a costat milioane de euro și stătea mai mult goală.

Serban Sovaiala: „(…) Acum, profitând de interdicțiile de deplasare, primăria s-a apucat sa anuleze locurile de parcare de lângă parcul central. Dom’ primar, mai întâi construiești o alternativă, apoi anulezi, nu invers!!!

Brașov. Surpriză. Primăria a anulat locurile de parcare din jurul Parcului Central?! 1

Scripcaru pare ca face tot ce poate să piardă alegerile locale, atunci când ele se vor ține. Consilierilor nu li se spune nimic, nu li se cere opinia, nu sunt ascultsti cand au o alta parere. ASA lucreaza primaria Brasov!”.

Paul F.: Un început bun. La cât mai multe spatii verzi
Mihai Nanu: Ca sa existe presiune si susținere pentru parcarea subterana.

Previous Story

Opera Brașov și compania Moveos produc combinezoane de protecție. „Am reusit! Ce alții fac în ani, am reușit în săptămâni. Aveam de ales: plecăm cu toții în șomaj tehnic sau… ne concentrăm să găsim soluții să ajutăm comunitatea în această situație fără precedent și să avem grijă de locurile de muncă ale oamenilor noștri. Și am ales calea cea grea. Au urmat …”

Next Story

Brașov. Au încercat să mintă polițiștii dar au fost dați de gol de copil. ”Conducătorul auto cu soția au relatat că merg cu fetița la spital pentru că aceasta se simte bolnavă, dar când fetița a fost …”